Ανανεωμένο Tweetdeck, νέα εμφάνιση και χαρακτηριστικά

by dtonias • On 12-10-2012 • AT 1:18 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Computing Τεχνολογία

Ανανεωμένο Tweetdeck με νέα εμφάνιση και χαρακτηριστικά

Νέα βελτιωμένη εμφάνιση και χαρακτηριστικά διαθέτει πλέον το Tweetdeck που είχαν ζητήσει οι χρήστες για την αγαπημένο τους Twitter client. Η πιο χαρακτηριστική προσθήκη στη νέα έκδοση είναι η δυνατότητα εναλλαγής από το σκουρόχρωμο περιβάλλον του Tweetdeck σε ανοιχτόχρωμο με λευκό φόντο έτσι ώστε τα tweets να είναι ακόμη πιο εύκολα στην ανάγνωση και ξεκούραστα στο μάτι.

Η εναλλαγή μεταξύ των δύο θεμάτων γίνεται ακαριαία χρησιμοποιώντας τον αντίστοιχο διακόπτη στο πάνω αριστερό μέρος του app.

Ανανεωμένο Tweetdeck με νέα εμφάνιση και χαρακτηριστικά

Επιπλέον, στη νέα έκδοση θα βρείτε τη δυνατότητα αλλαγής μεγέθους της γραμματοσειράς μεταξύ τριών μεγεθών (small, medium και large) όπως επίσης το μέγεθος των στηλών για την εμφάνιση περισσότερων tweets ακόμα και σε μικρότερες οθόνες.

Ανανεωμένο Tweetdeck με νέα εμφάνιση και χαρακτηριστικά

Φυσικά, όπως συμβαίνει σε κάθε νέα έκδοση έχουν διορθωθεί αρκετά bugs και δυσλειτουργίες του Twitter client σχετικά με τις ειδοποιήσεις και την εμφάνιση των hashtags και έτσι το Tweetdeck είναι πλέον πιο λειτουργικό από ποτέ.

Το νέο Tweetdeck είναι ήδη διαθέσιμο για τους περισσότερους browsers μέσω της ιστοσελίδας web.tweetdeck.com αλλά και στις αντίστοιχες εφαρμογές για Chrome, Windows και OS X.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. My favorite app in windows 7

Top

Show Buttons
Hide Buttons