Δοκίμασε Windows Phone στο κινητό σου τώρα

by Stefanos Kofopoulos • On 07-12-2011 • AT 2:05 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Δοκίμασε Windows Phone στο smartphone σου τώρα

Πως θα σας φαινόταν να μπορούσατε να δοκιμάσετε το Windows Phone κατευθείαν μέσα από το παλιό σας smartphone; Μα φυσικά και μπορείτε, αφού η Microsoft έχει ενσωματώσει έναν Windows Phone emulator στην mobile σελίδα του λειτουργικού. Το μόνο που χρειάζεται είναι να περιηγηθείτε με την συσκευή σας στο http://m.microsoft.com/windowsphone/ και να πατήσετε στο “Demo now”. Λίγη από την μαγεία της HTML5, της Javascript αλλά και CSS3 και πλέον στο κινητό σας τρέχει μια, περιορισμένη μεν αλλά αρκετά λειτουργική έκδοση του Windows Phone. Προφανώς δεν κάνει κλήσεις αλλά ούτε στέλνει μηνύματα, βοηθάει όμως τον μελλοντικό αγοραστή να μπει γρήγορα στο πνεύμα του νέου λειτουργικού.

[via]

 

Ενημέρωση: Το άρθρο αυτό αρχικά δημοσιεύθηκε από διαφορετικό συντάκτη.
Τροποποιήθηκε, βελτιώθηκε και επαναδημοσιεύθηκε από τον Titanas

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτό είναι το ίδιο demo που σε πάει αν γράψεις aka.ms/wpdemo; Πάντως στο ipod touch 1ης γενιάς (που έχει κολλήσει στο iOS 3.1.3) δεν παίζει γιατί δεν το υποστηρίζει ο browser…

    Το δοκίμασα προχτές στο Galaxy S2 ενός φίλου και έτσι όπως είναι το demo (δεν είχε τα διάφορα effects κατά την μετάβαση σε ένα hub, αλλά ούτε καν το smooth scroll στα tiles και στο menu) για εμένα περισσότερο κακό κάνει στην MS, παρά καλό, δεν μπορεί να εντυπωσιάσει με τίποτα κάποιον που δεν το έχει δει στην πραγματικότητα….

  2. σε iPhone παίζει τέλεια.. πολύ καλό μπράβο στη microsoft!

  3. Το δοκίμασα και εγώ σε iPhone, παίζει μια χαρά. Τα έχω υπόψη μου τα windows phone (ειδικά τα ΝΟΚΙΑ) για την επόμενη αγορά μου. Μου άρεσαν από το demo, αλλά μένει να τα δώ να δουλεύουν σε πραγματικές συνθήκες.

Top

Show Buttons
Hide Buttons