Τροποποιημένος Snapdragon 810 για την Samsung

by Nikos Kaimakamis • On 26-01-2015 • AT 5:23 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Qualcomm-Snapdragon-1

Μετά τον θόρυβο που δημιουργήθηκε αναφορικά με την υπερθέρμανση του Qualcomm Snapdragon 810, η Samsung αναμένεται να χρησιμοποιήσει μία τροποποιημένη έκδοση του SoC. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Snapdragon 810 από την Qualcomm αποτελεί μία επιλογή για ναυαρχίδες που θα κάνουν την εμφάνισή τους στο πεδίο των smartphones μέσα στο 2015, επομένως όποια είδηση προκύπτει για αυτόν, κεντρίζει το ενδιαφέρον των κατασκευαστών. Πηγές μέσα από την βιομηχανία επεξεργαστών αναφέρουν ότι η Qualcomm έχει έρθει σε συμφωνία με την Samsung προκειμένου να της προσφέρει μία διαφορετική εκδοχή του επεξεργαστή της.

Αυτή τη στιγμή ο συγκεκριμένος επεξεργαστής της Qualcomm βρίσκεται ήδη εγκατεστημένος στο LG G Flex 2 και το Xiaomi Mi Note Pro, με την LG να δηλώνει ότι δεν έχει εντοπίσει κανένα πρόβλημα στην λειτουργία του εν λόγω επεξεργαστή, τονίζοντας ότι δεν έχει δει στις δοκιμές που έχει κάνει στο τηλέφωνό της κάποια προβλήματα υπερθέρμανσης όπως έχει φανεί να εννοηθεί για τον Qualcomm Snapdragon 810. Και η Xiaomi από την μεριά της, σύμφωνα με το GSMArena, θεωρεί ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα με τον εν λόγω επεξεργαστή.

Το στοιχείο που δεν έχει γίνει ακόμα σαφές είναι το εάν η αναβαθμισμένη έκδοση του Snapdragon 810 θα είναι διαθέσιμη μόνο στην Samsung, ή εάν θα γίνει διαθέσιμος και στους άλλους κατασκευαστές που χρησιμοποιούν τον επεξεργαστή της Qualcomm.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons