Τρία νέα Nokia smartphones και το… Nokia 3310 θα παρουσιασθούν στο MWC

by George Polyzos • On 14-02-2017 • AT 1:11 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Η HMD Global, εταιρεία που διαχειρίζεται πλέον εμπορικά το brand Nokia, πρόκειται να ανακοινώσει συνολικά τέσσερις νέες συσκευές στο πλαίσιο του επερχόμενου Mobile World Congress.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα Venture Beat, η οποία επικαλείται τις πληροφορίες στελέχους της εταιρείας, εκτός από το ήδη γνωστό Nokia 6 που έχει κάνει την εμφάνισή του στην αγορά της Κίνας, θα παρουσιαστούν επίσης τα νέα Nokia 5 και Nokia 3 εφοδιασμένα με το λειτουργικό σύστημα Android Nougat.

Το Nokia 6 διαθέτει οθόνη διαγωνίου 5,5 ιντσών και ανάλυσης Full HD, επεξεργαστή Snapdragon 430, μνήμη RAM μεγέθους 4GB και κύρια κάμερα με αισθητήρα ανάλυσης 16 Megapixel. Ωστόσο, οι δύο νέες συσκευές θα αποτελούν ακόμη πιο προσιτές οικονομικά προτάσεις.

Πιο συγκεκριμένα, το Nokia 5 θα διαθέτει τον ίδιο επεξεργαστή Snapdragon 430 με το Nokia 6 αλλά με μικρότερη οθόνη διαγωνίου 5,2 ιντσών και ανάλυσης 720p. Επιπλέον, η μνήμη RAM θα τοποθετείται στα 2GB ενώ η κύρια κάμερα θα διαθέτει αισθητήρα ανάλυσης 12 Megapixel. Ανάλογα χαμηλότερη θα είναι και η τιμή της συσκευής, περί τα 199 ευρώ, τη στιγμή που το Nokia 6 θα κοστίζει περί τα 249 ευρώ.

Ακόμη πιο χαμηλά θα τοποθετείται το Nokia 3 για το οποίο δεν διέρρευσαν τεχνικά χαρακτηριστικά παρά μόνο η τιμή του η οποία προσδιορίζεται στα 149 ευρώ.

Όλα τα παραπάνω ήταν εν πολλοίς αναμενόμενα, αυτό όμως που προξενεί έκπληξη είναι η τέταρτη συσκευή που θα παρουσιαστεί στο Mobile World Congress. Πρόκειται για μία εκμοντερνισμένη έκδοση του κλασσικού Nokia 3310, το οποίο έχει μείνει θρυλικό τόσο για τη διάρκεια της μπαταρίας του όσο και την στιβαρή του κατασκευή. Το αρχικό 3310 είχε κάνει την εμφάνισή του το 2000 αντικαθιστώντας το επίσης δημοφιλές εκείνη την εποχή Nokia 3210. Η νέα εκδοχή του Nokia 3310 θα κοστίζει 59 ευρώ.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η πρώτη συσκευή που λανσάρισε η HMD Global κάτω από το brand Nokia ήταν το Nokia 150, ένα κινητό τηλέφωνο βασικών δυνατοτήτων.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons