Τρία νέα MateBook ανακοίνωσε η Huawei

by Nikos Kaimakamis • On 24-05-2017 • AT 11:18 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing Mobile

H Huawei προχώρησε σε πλήρη ανανέωση της γκάμας των MateBook με το MateBook X να ξεχωρίζει από τα νέα μοντέλα. 

Το MateBook X της Huawei έχει τη μορφή 2 σε 1, με αλουμινένιο πλαίσιο και διαστάσεις 286x211x12.5 χιλιοστών. Το βάρος δεν ξεπερνά το κιλό και είναι διαθέσιμο σε τρεις διαφορετικές χρωματικές επιλογές. Ο επεξεργαστής του είναι Intel Core i5 ή i7  έβδομης γενιάς, με 4 ή 8 GB μνήμης RAM, αποθηκευτικό χώρο 256 ή 512 GB και ήχο Dolby Atmos. Η οθόνη του έχει διαγώνιο 13 ιντσών, δύο θύρες USB Type C, Huawei MateDock 2, μετατροπέα από USB-C σε USB-A και μπαταρία 41.4 Wh.

Η Huawei παρουσίασε, επίσης, τα μοντέλα MateBook E και MateBook D με οθόνες 12 και 15.6 ιντσών αντίστοιχα. Στην πρώτη περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ένα 2 σε 1 laptop, με επεξεργαστές Intel Core i7 έβδομης γενιάς, αυξημένη αυτονομία σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα και καλύτερο σύστημα στήριξης της οθόνης.

Το Huawei MateBook D είναι ένα κανονικό laptop με επεξεργαστές Intel Core i5 ή i7, έβδομης γενιάς, με μνήμη RAM που μπορεί να φτάσει τα 16 GB και εσωτερικό χώρο αποθήκευσης στο 1 ΤΒ. Η έναρξη της εμπορικής πορείας όλων των νέων μοντέλων της Huawei είναι προγραμματισμένη από τις αρχές του καλοκαιριού και έπειτα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons