Τρία νέα Gigaset smartphones από τη Siemens

by Nikos Kaimakamis • On 03-09-2015 • AT 12:41 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

siemens-gigaset-smartphones

Ενώ οι περισσότερες φήμες μιλούσαν για ένα smartphone, τελικά η Siemens αποκάλυψε τρία νέα Gigaset smartphones στο πλαίσιο της IFA 2015. 

Οι τρεις νέες συσκευές είναι τα μοντέλα Gigaset ME, Gigaset ME Pro και Gigaset ME Pure. Στην πρώτη περίπτωση έχουμε ένα Android smartphone με οθόνη 5 ιντσών σε ανάλυση Full HD, με οχταπύρηνο SoC Qualcomm Snapdragon 810 και 3 GB μνήμης RAM. O εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είναι 32 GB με επέκταση, ενώ στο πίσω μέρος η κάμερα είναι 16 Megapixel και 8 Megapixel εμπρός.

Το Gigaset ME Pro έχει μεγαλύτερη οθόνη ανάλυσης Full HD, διαγωνίου 5,5 ιντσών με τον ίδιο επεξεργαστή και ίδια μνήμη RAM με το Gigaset ME. H μπροστινή κάμερα είναι 8 Megapixel, ενώ η πίσω έχει φακό 20 Megapixel. Το Gigaset ME Pure έχει οθόνη 5 ιντσών, Full HD, με μνήμη RAM 2 GB, o εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος είναι στα 16 GB, ενώ εδώ συναντάμε στη θέση του επεξεργαστή τον Qualcomm Snapdragon 615. H πίσω κάμερα στο Gigaset ME Pure είναι στα 13 Megapixel και η μπροστινή στα 8 Megapixel.

Διαφοροποιήσεις υπάρχουν στην χωρητικότητα της μπαταρίας, καθώς στο Gigaset ME είναι στα 3000 mAh, στο Gigaset ME Pro στα 4000 mAh και στο Gigaset ME Pure στα 3220 mAh. Σε όλες τις περιπτώσεις το λειτουργικό σύστημα θα είναι το Android 5.1.1 Lollipop, με τις τιμές να διαμορφώνονται στα 469 ευρώ για το Gigaset ME, στα 549 ευρώ για το Gigaset ME Pro και στα 349 ευρώ για το Gigaset ME Pure.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons