Τρεις χρωματικές επιλογές για το επερχόμενο Google Pixel 3

by Nikos Kaimakamis • On 21-09-2018 • AT 9:46 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Σύμφωνα με ένα teaser που εμφανίστηκε στο Διαδίκτυο, το Pixel 3 smartphone θα κυκλοφορήσει σε λευκό, μαύρο και το χρώμα της μέντας. 

Δεν μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα κατά πόσο είναι αληθινές αυτές οι πληροφορίες, αλλά σε πρώτο επίπεδο ανάγνωσης οι φήμες συνηγορούν ως προς το ότι η παρουσίαση του Google Pixel και Google Pixel XL είναι κοντά, χωρίς, βέβαια, να έχει δοθεί κάποια πιθανή ημερομηνία από τις διαφορετικές πηγές που αναφέρονται σε αυτό. Τα teasers που είδαν το φως της δημοσιότητας παρουσιάζουν την εικόνα του Pixel 3 σε τρία διαφορετικά χρώματα, λευκό, μαύρο και το χρώμα της μέντας.

Φαίνεται πως ο σχεδιασμός του επερχόμενου smartphone θα είναι νεανικός, με τα χρώματα της επιλογής της Google να ενισχύουν την εικόνα της φρεσκάδας που πιθανόν να αποπνέει το νέο μοντέλο. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα χρώματα θα έχουν δύο τόνους, στοιχείο που θεωρείται καλοδεχούμενο για τη νέα σχεδίαση, αφού έχει χρησιμοποιηθεί και στο προηγούμενο μοντέλο του Pixel.

Ένα άλλο εμφανές στοιχείο στα teasers είναι ο χαρακτηριστικός λογότυπος της Google στο κάτω μέρος της οθόνης, ο οποίος είναι και στο αντίστοιχο χρώμα του πλαισίου της συσκευής, ως κεντρικό σημείο πάνω στο οποίο πέφτει το μάτι στο εμπρός μέρος του Google Pixel 3.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons