Εκκίνηση του Toyota Auris

by Stefanos Kofopoulos • On 13-04-2007 • AT 5:12 pm • 14 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

toyota auris engine start stop

Το Toyota Auris που οδηγώ στην γλώσσα του marketing είναι το Premium μοντέλο. Για μένα, τον οδηγό πρακτικά σημαίνει μερικές ομορφιές και χαρακτηριστικά που κάνουν την ζωή εύκολη! Ένα από αυτά είναι και η εκκίνηση του κινητήρα με κουμπί, χωρίς κλειδιά.

Ο οδηγός πατάει τον συμπλέκτη και το κουμπί Start όταν το ενδεικτικό LED γίνει πράσινο. Δείτε το βίντεο με όλες τις λειτουργίες του ταμπλό και του Start / Stop engine button. Έχει πλάκα!

Η μουσική είναι podsafe. melanii diva – i want ya butt

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

14 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Κάνει και reset? :-)

 2. @Rocean: Όχι και ούτε θα το ήθελα.. με την έννοια που το ξέρουμε από τα windows! χε χε

 3. Θα το πάρω. Στις εξετάσεις για το δίπλωμα έκανα 3 απόπειρες να ξεκινήσω το αυτοκίνητο… Δεν ήταν τόσο εύκολο :)

 4. εικάζω πως στο τογιότα, όπως και σε άλλα μοντέλα που έχουν το ίδιο σύστημα, έχει μία κάρτα που βάζει ο εκάστοτε ιδιοκτήτης σαν κλειδί ας πούμε και μετά πατάει το μαγικό κουμπάκι.
  χωρίς την προσωπική κάρτα δε πρέπει να παίρνει μπρος.

 5. Έχει το τηλεχειριστήριο που φαντάζομαι ότι δίνει κάποιο μεγάλου μήκους κλειδί και αφού το αμάξι το λάβει μπαίνει σε κατάσταση εκκίνησης. Θα είναι θέμα επόμενου βίντεο για να δούμε τι γίνεται αν το αφήσω ανοιχτό ένα παράθυρο, το κλειδώσω και είμαι ήδη μέσα προσπαθώντας να βάλω μπροστά.

 6. 5 φορές honoured most viewed! Μπράβο και σε ανώτερα. Πάντως μου κάνει εντύπωση πως οι περισσότεροι επισκέπτες είναι από το blog του auris.

 7. @karpidis: Τί εννοείς;

 8. Μιλάω για το video στο youtube. Είχες κάτι χθες 5 honour…Μέσα σε αυτά που είδε περισσότερος κόσμος μέσα σε μια μέρα. Εϊχε φτάσει στο νο3 της ημέρας! Τώρα που το κοίταξα έχει μόνο 2 και χαμηλότερες θέσεις.

 9. @karpidis: Εννοείς ότι το βίντεο ήταν στο top 3 της ημέρας στο youtube!?! που το βλέπω αυτό;

 10. Τελικά δεν είπες το βρήκες; Να σε ρωτήσω δεν στέλνει ενημερωτικό email?3 honours μέχρι τώρα 4500 views.Από ότι φαίνεται τραβάει άσχετα με το τι λένε κάποιοι …Και πάλι συγχαρητήρια!

 11. @karpidis: Ναι το βρήκα man, να ‘σαι καλά! Πήρα και άλλα honors στο τελευταιο :-)

 12. Στέλνει email?

 13. @karpidis: Όχι.. το βλέπεις από τα βίντεο.

 14. Κρίμα γιατί έτσι δεν ξέρεις ακριβώς τα παλιότερα honours…

Top

Show Buttons
Hide Buttons