Η Samsung διορθώνει το πρόβλημα του TouchWiz, το Galaxy S3 είναι ασφαλές

by Stefanos Kofopoulos • On 26-09-2012 • AT 3:37 pm • 2 ΣΧΟΛΙΑ
Mobile

Η Samsung διορθώνει το πρόβλημα του TouchWiz, το Galaxy S3 είναι ασφαλές

Κρύος ιδρώτας για τους κατόχους Samsung κινητών με TouchWiz αφού εχθές ενημερώθηκαν ότι το αγαπημένο τους κινητό μπορεί να χάσει όλα τα δεδομένα έτσι απλά. Με μια γραμμή κώδικα το TouchWiz επιτρέπει στο κινητό να σβήσει όλο το περιεχόμενο και να επιστρέψει στις εργοστασιακές ρυθμίσεις χωρίς ο χρήστης να μπορεί να κάνει κάτι για αυτό. Ευτυχώς η Samsung αναγνώρισε το πρόβλημα και προσφέρει ήδη λύση για αυτό.

Το TouchWiz διαγραφει τα παντα με USSD Code

Για να λειτουργήσει το hack πρέπει να χρησιμοποιηθεί USSD code μέσα από κάποιο QR code, οπότε η διαδικασία δεν είναι τόσο απλή. Εκτός και αν το QR code που θα δείτε στον δρόμο και φωνάζει για δωρεάν εισιτήρια, αντί για την μοναδική προσφορά περιέχει την μοναδική εμπειρία reset του Samsung Galaxy S3 και όχι μόνο, εξαιτίας του bug στο TouchWiz.

Διάφορα κινητά της Samsung κινδυνεύουν από το πρόβλημα, όσα χρησιμοποιούν TouchWiz στο UI. Για αυτό είναι σημαντικό να ενημερώσετε το κινητό σας αμέσως. Update και όλα θα είναι καλά.

Αν θέλετε να δείτε πόσο “άσχημο” είναι το hack το βίντεο εξηγεί ακριβώς τι πρόκειται αν συμβεί με το άνοιγμα ενός απλού μηνύματος SMS. Έχετε λάβει το update ή όχι ακόμα;

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τίποτα ακόμα. Αργεί μήπως λόγο Ελληνικών ή δεν έχει καμία σχέση αυτό;

    • Μπορεί, τι να σου πω. Γενικά τα updates βγαίνουν ανά χώρα, ανάλογα τι παίζει στην κάθε χώρα, αν η συσκευή σου είναι unlocked ή όχι κλπ.

Top

Show Buttons
Hide Buttons