Φήμες για touchscreen Nokia

by Stefanos Kofopoulos • On 09-04-2009 • AT 6:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Nokia eco Sensor concept

Οι φήμες για νέα κινητά ή συσκευές με touchscreen από την Nokia φουντώνουν. Η Φινλανδοί έχουν δηλώσει ότι θα χρησιμοποιήσουν Linux σε high end συσκευές, το Maemo ετοιμάζεται για νέα έκδοση και το Symbian Foundation δηλώνει έτοιμο για την νέα εποχή S60 συσκευών. Το πείραμα με το Nokia 5800 αποδείχθηκε επιτυχημένο με περισσότερα από 1.000.000 πωλήσεις, το Nokia N97 προετοιμάζεται πυρετωδώς και η Nokia φαίνεται να είναι έτοιμη να χρησιμοποιήσει haptic feedback τεχνολογία από την Immersion.

Η τεχνολογία haptic προσφέρει στις οθόνες αφής ερεθίσματα όπως μικρο δονήσεις ώστε ο χρήστης να αντιλαμβάνεται καλύτερα τον τρόπο που χρησιμοποιεί την οθόνη ή να νιώθει κάτι παραπλήσιο με την αίσθηση πίεσης σε ένα κουμπί. Με δεδομένο αυτό, η Nokia σίγουρα θα παρουσιάσει περισσότερες συσκευές με touchscreens. Αν θα είναι tablets με QWERTY πληκτρολόγιο ή κάποιο high end smartphone / multimedia computer μένει να το δούμε.

Ο ανταγωνισμός τρέχει με το νέο iPhone 4G – iPhone Pro να έχει δημιουργήσει ήδη buzz, την νέα έκδοση του Blackberry Storm 2 και το Palm Pre. Η Nokia καλά θα κάνει να βιαστεί και να πολεμήσει στην αρένα των touchscreens με το project Nautilus ή κάτι άλλο. Στην φωτογραφία βλέπετε το Nokia Eco Sensor Concept.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons