Ψώνια με βιτρίνα αφής

by Stefanos Kofopoulos • On 22-06-2007 • AT 3:13 pm • 6 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

ralph lauren touch sensitive window

Αν νομίζατε ότι μόνο τα smart phones όπως το iPhone και το HTC Touch είναι τα μόνα πράγματα που έχουν οθόνη αφής κάνετε λάθος. Ο οίκος Ralph Lauren παρκαλώ εγκαινιάζει ένα νέο τρόπο shopping μέσα από μια τεράστια βιτρίνα αφής. Ο πελάτης διαλέγει αυτό που τον ενδιαφέρει πατώντας εδώ και εκεί πάνω στην βιτρίνα και είναι αναγκασμένος να πληρώσει μέχρι την επόμενη μέρα. Τέρμα στους πωλητές και τις κρεμάστρες.

Όλα αυτά μέσα από ένα παράθυρο – βιτρίνα 78″ με ειδική επικάλυψη που ενεργοποιεί την τεχνολογία αφής και έναν κρυμμένο projector που προβάλει τις εικόνες.

[via]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

6 ΣΧΟΛΙΑ

 1. Θα θελα να το δώ στο κέντρο της Αθήνας πριν και μετά από πορεία…
  (έχεις και μια επανάληψη στο κείμενο, διόρθωσέ το και μετά κάνε edit το comment μου ;))

  και είναι αναγκασμένος να πληρώσει μέχρι την επόμενη μέρα πρέπει να πληρώσει. Τέρμα στους πωλητές και τις κρεμάστρες.

 2. O Boris Becker δεν είναι αυτός στη φωτό;

 3. @homunculus: Ναι

 4. Γιατί να φτάσεις μέχρι το κατάστημα και να μη μπεις μέσα να δεις από κοντά το ρούχο καθώς και όλα τα υπόλοιπα; Δεν είναι βλακεία; Κατάστημα είναι, όχι ΑΤΜ! Έλεος!
  Ας καταργήσουν τότε το κατάστημα, να κρατήσουν μια αποθήκη και να έχουν μια “βιτρίνα” στο internet. Αυτό μάλιστα (παρόλο που το βρίσκω απαράδεκτο να αγοράσεις ρούχα ή παπούτσια από e-shop).
  Αμφιβάλω αν θα πετύχει κάτι τέτοιο. Μόνο για μόστρα κάνει. Είναι απολύτως άχρηστο.

  Υ.Γ. : Αλήθεια, πρέπει αν αγοράσω από τη βιτρίνα να πληρώσω μέσα ή δέχεται paypal; (και πάλι έλεος!) Και οι αλλαγές; Κανονίζονται από τη βιτρίνα αφής για να μη μπλέκω με το προσωπικό; LOL

 5. @Drake: Οι πληρωμές γίνονται μέσω τηλεφώνου ή email την επόμενη μέρα. Φαντάζομαι με κάποιο τρόπο ζητάνε τον αριθμό της πιστωτικής για να γίνει η χρέωση.

  Όλο το σκηνικό έχει στηθεί για κάποιο λόγο που σχετίζεται με το τουρνουά τέννις του Wimbledon. Με το τέλος της διοργάνωσης θα φύγει και η βιτρίνα.

 6. ΟΚ τότε. Πάω πάσο. Αυτό δείχνει ότι είναι καθαρά για να τραβήξει τα βλέμματα οπότε είναι θεμιτό. Απλά νόμιζα ότι ήταν κάτι που ήρθε με σκοπό να μείνει ως πρωτοπόρο και καινοτομικό, ενώ αυτό που προσφέρει είναι στην ουσία κάπως περίεργο [πώς να παραγγείλω ρούχο χωρίς να το δοκιμάσω αν μου ερχεται καλο; και μάλιστα τη στιγμή που φτάνω μέχρι το κατώφλι του μαγαζιού]. Σε ευχαριστώ για τις επιπρόσθετες πληροφορίες σου

Top

Show Buttons
Hide Buttons