Νέοι φορητοί σκληροί δίσκοι Canvio από την Toshiba

by George Polyzos • On 10-01-2018 • AT 12:31 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Computing

Η Toshiba Electronics παρουσίασε την τελευταία έκδοση της δημοφιλούς σειράς φορητών σκληρών δίσκων Canvio για προσωπική αποθήκευση.

Συνδυάζοντας πρακτικά χαρακτηριστικά με μοντέρνο, λεπτό, καμπυλόγραμμο design, τα μοντέλα Canvio Premium, Advance και Basics ενσωματώνουν «φρέσκια» εμφάνιση, προσφέροντας παράλληλα ευέλικτες δυνατότητες χωρητικότητας 500GB, 1TB, 2TB και 3TB. Επιπλέον, η χρήση της τεχνολογίας platter 1TB της Toshiba υποστηρίζει χαμηλότερα προφίλ, επιτρέποντας στις εκδόσεις 2TB όλων των τριών νέων μοντέλων CANVIO να είναι λεπτότερες από τις προηγούμενες.

Η σειρά Canvio Premium προσφέρει πολύπλευρη συνδεσιμότητα σε κομψό σχεδιασμό με φινίρισμα από αλουμίνιο και diamond-cut άκρες σε μεταλλικό ασημί ή μεταλλικό σκούρο γκρι. Το λεπτό και απέριττο σώμα της συσκευής την καθιστά εύκολη για αποθήκευση. Συνοδεύεται από τσαντάκι καθώς επίσης και από μετασχηματιστή USB Type-A σε USB Type-C που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε διάταξη για εύκολη συνδεσιμότητα σε όλα από notebooks έως high-end επιτραπέζιους προσωπικούς υπολογιστές.

Επιπλέον, το Premium μοντέλο διαθέτει Toshiba Storage Backup Software και Storage Security Software για download, επιτρέποντας στους χρήστες να αποθηκεύσουν χωρίς κόπο και να προστατέψουν σημαντικά δεδομένα μέσω προστασίας κωδικού πρόσβασης και βελτιωμένης εμπειρίας διασύνδεσης. Οι συσκευές 2TB στην Premium σειρά διαθέτουν προφίλ 13.5mm και είναι 5.5mm λεπτότερες από το προηγούμενο μοντέλο.

Η σειρά Canvio Advance είναι διαθέσιμη σε τέσσερις αποχρώσεις – μαύρο, άσπρο, μπλε ή κόκκινο – με γυαλιστερό φινίρισμα. Οι συσκευές 2TB της σειράς διαθέτουν προφίλ 14mm και είναι 5.5mm πιο λεπτές από το προηγούμενο μοντέλο Canvio Connect II. Τα μοντέλα Advance διαθέτουν επίσης ενσωματωμένα τα προαναφερθέντα Toshiba Storage Backup Software και Storage Security Software ως επιπλέον χαρακτηριστικά.

Ο νέος σχεδιασμός της σειράς Canvio Basics προσφέρει έναν εισαγωγικό φορητό σκληρό δίσκο 2.5 ιντσών για όλες τις ανάγκες αποθήκευσης, από δεδομένα υπολογιστή μέχρι φωτογραφίες. Το μοντέλο είναι pre-formatted για PCs με Windows και είναι έτοιμο για χρήση αμέσως μετά το unboxing, επιτρέποντας στους χρήστες να συλλέξουν περιεχόμενο άμεσα και να πάρουν το drive παντού μαζί τους. Διαθέσιμη με επιλογή χωρητικότητας 500GB, 1TB ή 2TB, η νέα σειρά BASICS διαθέτει μινιμαλιστικό design, απλή ματ επιφάνεια και λεπτό προφίλ 14mm.

Τα μοντέλα της σειράς Canvio συνδυάζουν τη μορφή με τη λειτουργικότητα, προσφέροντας υψηλή χωρητικότητα, εύκολη αποθήκευση και αξιόπιστη προστασία σε λεπτό, κομψό design. Όπως προαναφέρθηκε στα μοντέλα Advance και Premium, το νέο Toshiba Storage Backup Software είναι διαθέσιμο για download, επιτρέποντας στους χρήστες να αποθηκεύσουν εύκολα σημαντικά δεδομένα μέσω βελτιωμένης διασύνδεσης χρήσης και τη δυνατότητα προγραμματισμού backup schedule. Επιπλέον, το νέο Toshiba Storage Security Software επιτρέπει απλούστερη ρύθμιση κωδικού πρόσβασης με πιο διαισθητική εμπειρία χρήσης για να μπορούν οι χρήστες να προστατεύσουν προσωπικά δεδομένα και να αποτρέπουν μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.

Όλα τα νέα μοντέλα Canvio θα είναι διαθέσιμα από τον Φεβρουάριο του 2018.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons