Τον Σεπτέμβριο το Sony Xperia Z5

by Nikos Kaimakamis • On 27-07-2015 • AT 12:43 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Xperia_M4_Aqua_21

Οι τελευταίες φήμες από το στρατόπεδο της Sony κάνουν λόγο για παρουσίαση του Xperia Z5, το οποίο θα έχει τη μορφή phablet, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. 

Μάλιστα, το Sony Xperia Z5 εκτιμάται ότι θα είναι το μοντέλο “Made for Bond”, και όταν λέμε Bond, εννοούμε. φυσικά, τον James Bond, η νέα περιπέτεια του οποίου θα βγει στις αίθουσες τον Νοέμβριο. Η οθόνη του νέου smartphone εκτιμάται ότι θα έχει διαγώνιο 5,5 ιντσών, με ανάλυση 1920×1080 pixels. H πυκνότητα των pixels είναι 401 ppi.

Ο επεξεργαστής του αναμένεται να είναι o οχταπύρηνος Qualcomm Snapdragon 810, ένα chip για το οποίο έχει γίνει αρκετή συζήτηση τελευταία. Τα γραφικά θα τα αναλαμβάνει το chip Adreno 430 GPU, ενώ η μνήμη RAM εκτιμάται ότι θα φτάνει στα 3 GB.

made-for-Bond

O εσωτερικός αποθηκευτικός του χώρος, σύμφωνα με το Phone Arena, θα είναι 32 GB, η πίσω κάμερα θα έχει αισθητήρα 20,7 Megapixel και η μπροστινή 8 Megapixel. Στο νέο Android smartphone θα υπάρχει και αισθητήρας αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, επομένως το Sony Xperia Z5 θα υποστηρίζει τη λειτουργία των ανέπαφων συναλλαγών.

Πριν από την IFA 2015, τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, αναμένεται να δούμε τόσο το νέο Sony Xperia Z5, όσο και δύο premium νέα smartphones, το Sony Xperia S60 και το Sony Xperia S70.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons