Τον Νοέμβριο το Starcraft 2: Legacy of The Void

by Nikos Kaimakamis • On 14-09-2015 • AT 10:18 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

starcraft-legacy-of-the-void

To τέλος ενός από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια όλων των εποχών, του Starcraft 2 έρχεται τον φετινό Νοέμβριο με το expansion με τίτλο Legacy of The Void. 

Μετά το Wings of Liberty και το Heart of the Swarm, το Starcraft 2 ολοκληρώνεται με το Legacy of The Void, όπου οι παίκτες θα μπουν στην μάχη με τις δυνάμεις των Protoss, καθώς αυτοί προσπαθούν να κατακτήσουν ξανά τον πλανήτη τους. Οι κεντρικοί ήρωες θα είναι οι Artanis και Zeratul, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να καθορίσουν την τύχη του Σύμπαντος.

Το Starcraft είναι ένα από τα πιο δημοφιλή Real Time Strategy games όλων των εποχών με πολλούς φίλους σε παγκόσμιο επίπεδο τα τελευταία 17 έτη από την πρώτη του παρουσίαση το 1998. Στο Legacy of the Void, εκτός από την τελική αναμέτρηση των Protoss θα μπορεί να δει κανείς και την εξέλιξη της ιστορίας του Jim Raynor με την Kerrigan, ενώ η φυλή των Protoss θα έχει στην κατοχή της ένα υπερόπλο, το σκάφος Spear of Adun.

Δεν πρέπει να ξεχνά κανείς ότι το Starcraft έχει μακρά ιστορία και στο multiplayer gaming, στοιχείο που διατηρεί το ενδιαφέρον των παικτών  για αρκετό καιρό μετά από την ολοκλήρωση του campaign. Επομένως, από τις 10 Νοεμβρίου και μετά θα λέμε όλοι μαζί… En Taro Adun!

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons