Τον Νοέμβριο το Call of Duty: Black Ops 3

by Nikos Kaimakamis • On 27-04-2015 • AT 2:57 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

call of duty black ops 3

To Call of Duty: Black Ops 3 είναι έτοιμο για κυκλοφορία τον ερχόμενο Νοέμβριο και συγκεκριμένα την 6η του μήνα, για PlayStation 4, Xbox One και έκδοση για PC. 

H είδηση προέρχεται από σχετική διαρροή στο Διαδίκτυο, αλλά δεν προκαλεί προβληματισμό, καθώς ο Νοέμβριος είναι ένας μήνας κατά τον οποίο εμφανίζονται συχνά οι νέες εκδόσεις του Call of Duty. Αναμένεται να υπάρχει η δυνατότητα προπαραγγελίας του παιχνιδιού, με διάθεση επιπρόσθετου περιεχομένου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν γίνει γνωστές μέχρι σήμερα για το παιχνίδι, το Call of Duty: Black Ops 3 αναμένεται να προσφέρει τη δυνατότητα του παιχνιδιού σε συνεργασία με άλλους, με το σύστημα κίνησης να είναι ανανεωμένο και να προσφέρει καινούριες δυνατότητες. Η ιστορία του μας μεταφέρει μετά από το Call of Duty: Black Ops 2, με κύριο χαρακτηριστικό την δυνατότητα υποστήριξης των στρατιωτών με ενισχυμένα άκρα.

Μαζί με τις άλλες πληροφορίες για το παιχνίδι έχουν αποκαλυφθεί και οι ελάχιστες απαιτήσεις για την έκδοση PC, οι οποίες περιλαμβάνουν λειτουργικό σύστημα Windows 7 64-Bit / Windows 8 64-Bit / Windows 8.1 64-Bit, επεξεργαστή Intel Core i3-530 στα 2.93 GHz ή AMD Phenom II X4 810 στα 2.60 GHz, μνήμη RAM 6 GB, γραφικά NVIDIA GeForce GTX 470 στο 1GB, ή ATI Radeon HD 6970 1GB, με DirectX 11, Broadband σύνδεση Internet και κάρτα ήχου συμβατή με DirectX.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons