Τον Μάρτιο του 2017 έρχεται η νέα κονσόλα Nintendo NX

by Nikos Kaimakamis • On 27-04-2016 • AT 1:54 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

nintendo-3ds-lifestyle-4

H Nintendo επιβεβαιώνει ότι θα λανσάρει την κονσόλα ΝX τον Μάρτιο του 2017 σε παγκόσμια διάθεση, χωρίς να αποκαλύπτει περισσότερα. 

Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης των οικονομικών της αποτελεσμάτων, η Nintendo έδωσε στη δημοσιότητα την επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της νέας της κονσόλας, η οποία περιβάλλεται από αρκετό μυστήριο αναφορικά με τα τεχνικά της χαρακτηριστικά.

Το μόνο που ξεκαθαρίζει η Nintendo είναι ότι θα πρόκειται για ένα εντελώς νέο concept. Οι φήμες θέλουν τη Nintendo NX να βασίζεται στο Android και να αποτελεί μία υβριδική πλατφόρμα για τον συνδυασμό του mobile με το οικιακό κόσμο του gaming. To σίγουρο είναι ότι δεν θα τη δούμε να κάνει την εμφάνισή της στο περίπτερο της Nintendo στη φετινή έκθεση E3.

nintendo zelda

Στη φετινή Ε3, η Nintendo αναμένεται να παρουσιάσει την έκδοση The Legend of Zelda για το Wii U, χωρίς κάποια άλλη ανακοίνωση για νέους τίτλους, σύμφωνα με το Ars Technica. Υπάρχει μία έντονη φημολογία που θέλει τη Nintendo να παρουσιάζει περισσότερα games που έχουν σχέση με τον mobile κόσμο, όπως είχε κάνει με το Miitomo, λίγο καιρό πριν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Miitomo έχει προσελκύσει ήδη 10 εκατομμύρια παίκτες σε παγκόσμιο επίπεδο. Η Nintendo είδε πτώση στα οικονομικά της μεγέθη.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons