Τον Ιούνιο το Apple WWDC 2015

by Nikos Kaimakamis • On 15-04-2015 • AT 11:05 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Newsroom

WWDC2015

To Apple WWDC, το παγκόσμιο Συνέδριο προγραμματιστών της Apple, θα λάβει χώρα φέτος από τις 8 έως και τις 12 Ιουνίου, στο Moscone Center, στο Σαν Φρανσίσκο, στις ΗΠΑ. 

Η είσοδος στο Συνέδριο είναι μόνο με προσκλήσεις, ενώ οι διαδικασίες εγγραφών για τους ενδιαφερόμενους είναι ανοιχτές μέχρι και τις 17 Απριλίου. Πρόκειται για την 26η διοργάνωση του Apple WWDC, η οποία αναμένεται να φιλοξενήσει περισσότερες από 100 τεχνικές παρουσιάσεις από μηχανικούς και προγραμματιστές της Apple.

To ενδιαφέρον για το φετινό Apple WWDC επικεντρώνεται στην παρουσίαση των στοιχείων που θα έχει τόσο το επόμενο iOS όσο και το νέο OS X, όπως συμβαίνει σχεδόν σε κάθε συνέδριο της Apple, ενώ οι πληροφορίες θέλουν την Apple να παρουσιάζει μία νέα μουσική υπηρεσία streaming, καθώς και νέα μοντέλα hardware για το Apple TV.

Αναμένεται να δούμε και νέες εκδόσεις για τους Mac, με ένα 15ιντσο Macbook, το οποίο θα είναι εξοπλισμένο με οθόνη Retina και την τεχνολογία Force Touch στο trackpad, για ακόμα καλύτερο χειρισμό με την αφή. Παράλληλα, έμφαση αναμένεται να δοθεί και στο κομμάτι της ανάπτυξης εφαρμογών για το Apple Watch, μέσα από την παρουσίαση των λειτουργιών του Software Development Kit για το smartwatch της Apple.

To μότο του Apple WWDC είναι “Το επίκεντρο της αλλαγής”, επομένως οι μελλοντικές εξελίξεις των προϊόντων της Apple θα έχουν την τιμητική τους.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons