Τον επόμενο μήνα το πόρισμα για τις προβληματικές μπαταρίες του Galaxy Note 7

by Nikos Kaimakamis • On 30-11-2016 • AT 1:35 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

galaxy note 7 stylus

H Samsung έχει ολοκληρώσει την έρευνα για το πρόβλημα της μπαταρίας του Galaxy Note 7 και θα ανακοινώσει σύντομα το πόρισμά της. 

Η Samsung διερεύνησε διεξοδικά τους λόγους για τους οποίους το Galaxy Note 7 έπιανε φωτιά ακόμα και με την μπαταρία αντικατάστασης που υποτίθεται ότι εξάλειφε το πρόβλημα που είχαν τα αρχικά μοντέλα παραγωγής, ενώ έχει δεσμευτεί να δώσει στη δημοσιότητα ολόκληρο το τελικό της πόρισμα. Πληροφορίες του Sammobile και του Phone Arena θέλουν τη Samsung να κάνει τις ανακοινώσεις της μέσα στον επόμενο μήνα.

Πηγές της Samsung αναφέρουν στο Phone Arena ότι ο κατασκευαστής smartphones θα είναι σε θέση να εντοπίσει επακριβώς το πρόβλημα του Galaxy Note 7 και να πάρει, φυσικά, τα μέτρα για να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο. Η εταιρεία δεσμεύεται ότι θα πει όλη την αλήθεια και δεν θα προσπαθήσει να αλλοιώσει με κανένα τρόπο τα συμπεράσματα που θα ανακοινώσει. Είναι προφανές ότι η Samsung θέλει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση προτού να ανακοινώσει το Galaxy S8.

Για την εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων για το Galaxy Note 7, η Samsung συνεργάστηκε με διάφορους φορείς στις ΗΠΑ και στη Νότια Κορέα. Τα πρώτα δεδομένα έχουν δείξει ότι το πρόβλημα οφείλεται στην μπαταρία που χρησιμοποιήθηκε αρχικά, αλλά και η παρτίδα με τις αλλαγμένες μπαταρίες έδειξε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα πυρκαγιάς.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons