Τον Αύγουστο το πρώτο Android smartphone της BlackBerry

by Nikos Kaimakamis • On 19-06-2015 • AT 11:13 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

BlackBerry-Z3

Η BlackBerry, σύμφωνα με τη σχετική διαδικτυακή φημολογία, φέρεται να είναι έτοιμη να παρουσιάσει το πρώτο της Android smartphone τον Αύγουστο. 

Η συσκευή, σύμφωνα με το GSM Arena, έχει την κωδική ονομασία Prague, ενώ θα είναι μία low end συσκευή, η οποία θα κυκλοφορήσει στην Ασία και τις αναπτυσσόμενες αγορές με προσιτό κόστος. Το σχήμα της θα θυμίζει αρκετά το BlackBerry Z3.

Αυτή, όμως, δεν θα είναι η μόνη Android συσκευή που ετοιμάζει η BlackBerry, καθώς φέρεται να έχει δημιουργήσει ακόμα ένα μοντέλο, με την κωδική ονομασία Venice και το λειτουργικό σύστημα της Google, η οποία αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Το BlackBerry Venice εκτιμάται ότι θα είναι εξοπλισμένο με κυρτή οθόνη Quad HD, με διαγώνιο 5,4 ίντσες και εξαπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 808. O επεξεργαστής θα λειτουργεί στα 64 Bit και θα είναι χρονισμένος στο 1,8 GHz, ενώ θα συνοδεύεται από μνήμη RAM στα 3 GB, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Digital Trends. Η ίδια πηγή αναφέρει ότι η πίσω κάμερα της συσκευής θα είναι στα 18 Megapixels, ενώ η μπροστινή στα 5 Megapixels.

Ένα στοιχείο που μένει να φανεί είναι κατά πόσο η BlackBerry θα προσφέρει μία full έκδοση του Android στις συσκευές της, ή θα επιλέξει να τα εφοδιάσει με μία custom έκδοση με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, όπως κάνει η Amazon.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons