Τον Απρίλιο 2016 κυκλοφορεί το HTC Vive

by Nikos Kaimakamis • On 09-12-2015 • AT 12:38 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

HTC-Vive

To κράνος δυνητικής πραγματικότητας HTC Vive θα αρχίσει την εμπορική του πορεία από τον Απρίλιο του 2016, χωρίς να γίνεται λόγος για την τιμή. 

Το HTC Vive ανακοινώθηκε τον περασμένο Μάρτιο, ενώ λίγο πριν την έναρξη της εμπορικής του πορείας αναμένεται να λανσαριστεί και το developer kit δεύτερης γενιάς για το κράνος. Αυτό εκτιμάται ότι θα συμβεί στο επερχόμενο Consumer Electronics Show στο Λας Βέγκας.

Αρχικά, θα παραχθούν 7.000 κομμάτια του HTC Vive, τα οποία θα δοθούν στους developers με σκοπό να ξεκινήσουν την δημιουργία εφαρμογών, προτού να ξεκινήσει η επίσημη εμπορική διάθεση του μοντέλου στην αγορά. Για τη δημιουργία του Vive, η HTC συνεργάζεται με την Valve.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν δοθεί άλλες πληροφορίες για το λανσάρισμα του HTC Vive στην αγορά, όπως είναι η ακριβής ημερομηνία διάθεσης, η τιμή, το πλήθος των συσκευών που θα διατεθούν στην αγορά, καθώς και οι αγορές στις οποίες θα κυκλοφορήσει πρώτα.

Το 2016 αναμένεται να είναι μία αρκούντως ενδιαφέρουσα χρονιά για το πεδίο του virtual reality, αφού είναι προγραμματισμένο να λανσαριστούν και άλλα κράνη από άλλους κατασκευαστές, στοιχείο που εκτιμάται ότι θα διαμορφώσει μία νέα αγορά συσκευών και ένα νέο οικοσύστημα virtual reality εφαρμογών κάθε είδους.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons