Απολύθηκε ο Tom Cruise

by Stefanos Kofopoulos • On 23-08-2006 • AT 11:00 pm • 4 ΣΧΟΛΙΑ
Newsroom

tom cruise black and white

Ο Tom Cruise και η Paramount διέκοψαν την συνεργασία τους μετά από 14 χρόνια. Ακούγεται σαν ο Tom Cruise να απολύθηκε αν και η συνεργάτης του δηλώνει ότι ψάχνει για άλλες εναλλακτικές μεθόδους χρηματοδότησης και οικονομικής υποστήριξης.

Τα δύο σενάρια έχουν νόημα τόσο για την Paramount όσο και για τον Tom Cruise αλλά δεν νομίζω ότι έχει ανάγκη από χρήματα εκτός και αν οι οικονομικές υποχρεώσεις για την ενίσχυση της Σαϊεντολογίας αυξήθηκαν.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν νομίζω ότι ο όρος “απόλυση” ταιριάζει σε αυτή τη περίπτωση. Είναι σα να λές ότι ο Χ ποδοσφαιριστής απολύθηκε. Όλοι αυτοί η ηθοποιοί ΔΕΝ δουλεύουν για ένα συγκεκριμένο studio, αλλά κάνουν συμβόλαιο, στο οποίο συμφωνούνται κάποιες by default αποδοχές και bonus. Ωστόσο κάθε ταινία είναι διαφορετικό συμβόλαιο.
    Όπως εκτιμώ, το νέο σημαίνει ότι ο Tom είδε ότι δεν πάει άλλο να είναι δεμένος με τη Paramount ή ότι η Paramount είδε ότι ο Tom έχει πολλά καπρίτσια και αποφάσισαν να αποδεσμευτούν ο ένας από τον άλλο. Το πιθανότερο είναι ο Tom να ιδρύσει δική του εταιρία παραγωγής με την οποία θα χρηματοδοτεί τις ταινίες του και έτσι θα τα παίρνει διπλά… και ως ηθοποιός και ως παραγωγός. Μην ξεχνάτε ότι ο Tom έχει αρχίσει και μπαίνει στη κατηγορία των “γερασμένων” ηθοποιών. Το νέο αίμα Orlando Bloom, Ashton Cucher κ.λ.π. έχει μπεί δυνατά στο χώρο. Το μόνο που μένει σε παλιοσειρές όπως ο John Travolta, Nicolas Cage, Tom Cruise, Bruce Willis κλπ. είναι 1. Να κάνουν δική τους εταιρία παραγωγής, 2. Να το ρίξουν στον ανεξάρτητο ή στο Broadway, 3. Να σχεδιάσουν ρούχα, εσώρουχα, μαρμελάδες, σάλτσες και 4. Να γίνουν συγγραφείς/σεναριογράφοι/σκηνοθέτες.

  2. Ναί, κάτι τέτοιο θα γίνει. Νομόζω ότι ήδη κάνει παραγωγές μόνος του ή σαν συμπαραγωγός. Έτσι δεν ήταν και το MI3?

  3. Ελπιζω να του φτάνουν τα 400€ απο το ταμείο ανεργίας!!!!

Top

Show Buttons
Hide Buttons