Φορτιστής Toasty από τον Hyun-A Ko

by Stefanos Kofopoulos • On 16-12-2008 • AT 4:40 pm • 3 ΣΧΟΛΙΑ
Τεχνολογία

Toasty charger by Hyun-A Ko

Ο Ιάπωνας σχεδιαστής Hyun-A Ko κατασκεύασε μια concept συσκευή που θυμίζει τοστιέρα, όμως στην ουσία φορτίζει τις μπαταρίες. Είναι συμβατή με όλων των ειδών μπαταριών λιθίου και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την συνδέσετε στο ρεύμα και να το τοποθετήσετε στην θήκη την μπαταρία, όπως θα τοποθετούσατε και τα ψωμάκια του τοστ. Ο φορτιστής Toasty με τον LED φωτισμό που διαθέτει θα σας δείξει πόσο γεμάτες είναι οι μπαταρίες και στην συνέχεια θα αναλάβει να τις φορτίσει. Όταν θα είναι έτοιμες για χρήση οι μπαταρίες θα ‘ανατιναχτούν’, πάλι με τον ίδιο τρόπο που δουλεύουν οι τοστιέρες. Αν θέλετε να δείτε για τι ακριβώς μιλάμε, δείτε τις παρακάτω εικόνες.

Toasty charger by Hyun-A Ko

Toasty charger by Hyun-A Ko

Toasty charger by Hyun-A Ko

[via]

 

Ενημέρωση: Το άρθρο αυτό αρχικά δημοσιεύθηκε
από διαφορετικό συντάκτη.
Τροποποιήθηκε, βελτιώθηκε και επαναδημοσιεύθηκε από τον Titanas

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ωραία ιδέα αλλά μάλλον δεν σκέφτηκε ότι αρκετά κινητά έχουν ενσωματωμένη την μπαταρία τους και χρειάζονται μόνο φορτιστή. Και επίσης δεν είναι και τόσο εύχρηστος καθώς πολλοί από τους χρήστες κινητών τηλεφώνων θέλουν να φορτίζουν την μπαταρία τους την ώρα που το κινητό είναι ανοιχτό.

    • Ίσως επειδή η συσκευή δεν απευθύνεται σε όλα τα κινητά ή άλλες φορητές δυσκευές. Εξάλλου είναι μια λύση που εστιάζει στο design και όχι στην λειτουργικότητα.

  2. Καλα τα σπαει ετσι…Δεν μιλαω απο λειτουργικοτητα γιατι το ειπατε ηδη.Αλλα απο design δεν παιζεται…Θελω ενα!!!

Top

Show Buttons
Hide Buttons