Το YouTube πατά το play στην εικονική πραγματικότητα

by George Polyzos • On 07-11-2015 • AT 3:40 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

YouTubeVR

Αν μάθαμε κάτι τα 10 τελευταία χρόνια με το YouTube είναι ότι η λήψη και η κοινοποίηση βίντεο είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να φέρεις τον κόσμο εκεί που βρίσκεσαι, όπου και αν βρίσκεσαι.

Η εικονική πραγματικότητα κάνει την εμπειρία του να είσαι εκεί ακόμα πιο συναρπαστική καθώς παρουσιάστηκαν δύο νέα στοιχεία εικονικής πραγματικότητας στην Android εφαρμογή του YouTube. Το μόνο που χρειάζεστε είναι η συσκευή του τηλεφώνου σας και ένα Google Cardboard.

Αρχικά, το YouTube υποστηρίζει πια το βίντεο εικονικής πραγματικότητας, ένα εντελώς νέο τύπο βίντεο που σε κάνει να νιώθεις σα να είσαι πράγματι εκεί. Χρησιμοποιώντας τα ίδια κόλπα που εμείς οι άνθρωποι χρησιμοποιούμε για να βλέπουμε τον κόσμο, τα βίντεο εικονικής πραγματικότητας σου δίνουν την αίσθηση του βάθους καθώς κοιτάς προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Για να το δοκιμάσετε απλά βρείτε ένα βίντεο εικονικής πραγματικότητας στο YouTube, όπως το Hunger Games Experience ή το Toms: Giving Trip, πατήστε το νέο εικονίδιο του Cardboard, σύρετε το τηλέφωνό σας στο Cardboard και είστε έτοιμοι. Αν είστε δημιουργός βίντεο, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά και σε τεχνολογίες όπως το Jump για να τραβήξετε και να μοιραστείτε τα δικά σας βίντεο εικονικής πραγματικότητας.

Το δεύτερο σκέλος των νέων αφορά τον κόσμο του ήδη υπάρχοντος περιεχομένου στο YouTube. Και αυτό είναι γεγονός ότι μπορείς πια να κοιτάς ένα βίντεο χρησιμοποιώντας το Google Cardboard και να ζήσεις την εμπειρία ενός νέου είδους κινηματογράφου εικονικής πραγματικότητας. Απλά επιλέξτε τη νέα επιλογή «Cardboard» από την σελίδα του μενού, βάλτε το τηλέφωνό σας μέσα στο Cardboard και είστε έτοιμοι. Τώρα θα έχετε την μεγαλύτερη βιβλιοθήκη εικονικής πραγματικότητας στα δάχτυλά σας.

Και οι δύο ενημερώσεις κάνουν τα πράγματα ευκολότερα να είναι εκεί. Σε μερικές περιπτώσεις να είναι πραγματικά εκεί.

[Δ.Τ. Google]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons