Το YouTube λανσάρει τη συνδρομητική υπηρεσία Music Key

by George Polyzos • On 13-11-2014 • AT 2:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

youtube music key

Ανακοινώθηκε η beta έκδοση της συνδρομητικής υπηρεσίας Music Key του YouTube, η οποία θα είναι διαθέσιμη από την επόμενη εβδομάδα, κατόπιν προσκλήσεως.

Η υπηρεσία Music Key θα προσφέρει πρόσβαση στη βιβλιοθήκη του Google Play Music, θα επιτρέπει την προβολή μουσικών βίντεο χωρίς διαφημίσεις, θα προσφέρει τη δυνατότητα αναπαραγωγής στο background και επιπλέον θα δίνει τη δυνατότητα προβολής ακόμη και όταν ο χρήστης είναι offline.

Αρχικά, η υπηρεσία θα λειτουργεί μόνο κατόπιν προσκλήσεων και οι beta testers θα έχουν έξι μήνες δωρεάν πρόσβαση, με δυνατότητα συνδρομής στην ειδική τιμή των 7,99 δολαρίων ανά μήνα. Οι πρώτες προσκλήσεις θα ξεκινήσουν να διατίθενται από την ερχόμενη εβδομάδα.

Η υπηρεσία Music Key συνδυάστηκε με το λανσάρισμα της νέας μουσικής κατηγορίας του YouTubeη οποία συλλέγει όλα τα μουσικά βίντεο, όπως επίσης και τις προτεινόμενες playlists, με βάση τόσο τις προτιμήσεις του χρήστη όσο και τις γενικότερες επικρατούσες τάσεις στο site.

Τέλος, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι το λανσάρισμα της υπηρεσίας καθυστέρησε για αρκετούς μήνες καθώς η Google βρισκόταν σε διαμάχη με ανεξάρτητες δισκογραφικές εταιρείες. Πλέον, η Google υποστηρίζει ότι έχει καταλήξει σε συμφωνία με εκατοντάδες ανεξάρτητες εταιρείες σε όλο τον κόσμο.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons