Το Yahoo Mail καθιστά δύσκολη την παύση χρήσης του

by Nikos Kaimakamis • On 11-10-2016 • AT 1:36 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

yahoo-privacy

Η απόφαση της Yahoo να απενεργοποιήσει τη διαδικασία προώθησης λογαριασμού κάνει δύσκολη την παύση χρήσης της υπηρεσίας. 

Το Yahoo Mail είχε παρουσιάσει μία υπηρεσία που επέτρεπε την αυτόματη προώθηση όλων των εισερχόμενων email ενός λογαριασμού στο Yahoo σε κάποια άλλη υπηρεσία email της επιλογής του χρήστη. Πρόσφατα, το Yahoo απενεργοποίησε τη δυνατότητα αυτή, με αποτέλεσμα να εγείρει αντιδράσεις από τους χρήστες, οι οποίοι δεν εμπιστεύονται το Yahoo που ανακοινώνει σε κάθε τόνο ότι η υπηρεσία αυτή θα ξαναγίνει σύντομα διαθέσιμη στους χρήστες της υπηρεσίας της.

Για πολλούς αναλυτές, η κίνηση της Yahoo να απενεργοποιήσει τη διαδικασία αυτόματης προώθησης των μηνυμάτων είναι ένας πλάγιος τρόπος για να διατηρήσει τη βάση των χρηστών της υπηρεσίας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το πρόβλημα φαίνεται να επηρεάζει μόνο εκείνους τους χρήστες που ενεργοποίησαν πρόσφατα την αυτόματη προώθηση και όχι όλους εκείνους που την είχαν ενεργοποιημένη από παλαιότερα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το Associated Press.

Υπάρχουν αναφορές στο Διαδίκτυο, όπως εκείνες που δημοσιεύει το TechCrunch, περί απενεργοποίησης και της δυνατότητας διαγραφής λογαριασμού από το Yahoo Mail, οι οποίες ενισχύουν την πεποίθηση ότι το Yahoo προσπαθεί να διατηρήσει την βάση των χρηστών του. Αυτός δεν ήταν ένας εύκολος μήνας για την υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Yahoo, καθώς αποκαλύφθηκε ότι συνεργάστηκε με μυστικές υπηρεσίες στις ΗΠΑ παραδίδοντας στοιχεία από την ηλεκτρονική αλληλογραφία των χρηστών του.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons