Το Yahoo Mail θα επιτρέπει διαχείριση και λογαριασμών του Gmail

by Nikos Kaimakamis • On 11-12-2015 • AT 2:07 pm • 1 ΣΧΟΛΙΟ
Internet

yahoogmail

To Yahoo Mail ανανεώνεται με ένα χαρακτηριστικό που θα βολέψει ιδιαίτερα όσους διατηρούν και δεύτερο λογαριασμό στο Gmail, το οποίο πλέον υποστηρίζει. 

Το Yahoo Mail υποστηρίζει πλέον την παράλληλη λειτουργία των λογαριασμών στα Hotmail, Outlook, AOL και Gmail. Το καλό είναι ότι σε ένα κοινό σημείο στην Yahoo Mail app θα μπορεί κανείς να λάβει ολόκληρο τον όγκο των μηνυμάτων από το Gmail, μαζί με όλα τα attachments. Το interface είναι κοινό και θα μπορεί κανείς να κάνει μία κοινή αναζήτηση σε όλους τους λογαριασμούς τους και τις επαφές του.

Η Yahoo χαρακτηρίζει το νέο mail interface της ως γρήγορο, όμορφα σχεδιασμένο και αποτελεσματικό κάτω από όλες τις συνθήκες. Εννοείται ότι το ανανεωμένο Yahoo Mail app είναι διαθέσιμο σε συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android και iOS μέσα από το σχετικό update.

Όλα δείχνουν ότι η Yahoo θέλει να αυξηθεί η χρήση της εφαρμογής που προσφέρει χωρίς να ενδιαφέρεται να κάνει τους χρήστες της υπηρεσίας ηλεκτρονικής αλληλογραφίας να εγκαταλείψουν τους λογαριασμούς τους σε άλλες υπηρεσίες.

Η ενσωμάτωση και του Gmail στο Yahoo Mail, εκτιμάται ότι θα αυξήσει το ενδιαφέρον μεγαλύτερης μερίδας του κοινού για την χρήση του κοινού interface για να υπάρχει ένα κοινό σημείο διαχείρισης της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας σε υπολογιστή και κινητό.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλη τυχη

Top

Show Buttons
Hide Buttons