Το Xiaomi Mi Max 2 είναι έτοιμο προς παρουσίαση

by Nikos Kaimakamis • On 13-04-2017 • AT 12:39 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το ευμέγεθες phablet Xiaomi Mi Max 2 αναμένεται να έχει οθόνη διαγωνίου 6.44 ιντσών και μπαταρία μεγάλης χωρητικότητας 5000 mAh. 

To Xiaomi Mi Max 2 θα έχει μνήμη RAM 6 GB και οθόνη ανάλυσης 1080p. Στο εσωτερικό του αναμένεται να υπάρχει ένας επεξεργαστής Qualcomm Snapdragon 626, σύμφωνα με το Phone Arena, ενώ το λειτουργικό του σύστημα θα είναι Android 7.1 Nougat. Η πίσω κάμερα του νέου μοντέλου εκτιμάται ότι θα είναι πάνω από τα 12 Megapixel, ενώ η μπροστινή κάμερα αναμένεται να είναι στα 5 Megapixel.

Οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει στο Διαδίκτυο θέλουν το Xiaomi Mi Max 2 να κυκλοφορεί και σε μια πιο καλά εξοπλισμένη έκδοση, με επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 660, με μεγαλύτερη ισχύ, ενώ σε πολλά σημεία οι δύο εκδόσεις θα είναι όμοιες σε δυνατότητες. Η τιμολογιακή πολιτική που θα ακολουθηθεί από την Xiaomi θα είναι πολύ δελεαστική, με την απλή έκδοση να μην ξεπερνά τα 220 ευρώ, ενώ η πιο εξελιγμένη έκδοση του Xiaomi Mi Max 2 δεν φαίνεται να ξεπερνά σε τιμή τα 300 ευρώ.

Δεν είναι σαφές το ποιες θα είναι οι αγορές στις οποίες θα κυκλοφορήσει το Xiaomi Mi Max 2, αλλά ο προσιτός οικονομικός χαρακτήρας σε συνδυασμό με τα καλά τεχνικά του χαρακτηριστικά εγγυάται εμπορική επιτυχία, όπου και αν κυκλοφορήσει.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons