Το Xbox Project Scorpio ενδέχεται να είναι ένα Windows PC

by Nikos Kaimakamis • On 09-06-2017 • AT 1:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

To Project Scorpio ενδέχεται στην τελική του μορφή να είναι ένα Windows PC με εξαιρετικές gaming δυνατότητες. 

Υπάρχουν φήμες στο Διαδίκτυο που θέλουν το Project Scorpio να αποκτά το όνομα Xbox 10 S στην τελική εμπορική του μορφή, το οποίο και θα σημαίνει ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα Windows 10 PC, με τις επιδόσεις gaming μίας κονσόλας.

Ουσιαστικά, θα είναι το πρώτο δείγμα γραφής της συνένωσης του κόσμου των παιχνιδομηχανών με εκείνο των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Αυτό που φαίνεται να διαμορφώνεται είναι μία τελική μορφή προϊόντος που θα μπορεί να τρέχει εφαρμογές και εργασίες όπως ένας υπολογιστής και παιχνίδια σε ποιότητα 4Κ, όπως μία κονσόλα νέας γενιάς.

Σε μια ενημέρωση από τα στελέχη της Microsoft, σημειώνεται ότι το Project Scorpio, από τα 12 GB της μνήμης DDR5 με την οποία θα είναι εξοπλισμένο, θα χρησιμοποιεί για εργασίες του λειτουργικού συστήματος και του hardware τα 3 GB, αφήνοντας ελεύθερα τα υπόλοιπα 9 GB για τους τίτλους και ό,τι άλλο απαιτούν οι εφαρμογές των προγραμματιστών.

To Xbox One από τα 8 GB της μνήμης του, κρατούσε και αυτό 3 GB για το σύστημα, αλλά απαιτούσε 1 GB επιπλέον για την προβολή περιεχομένου σε ποιότητα 4Κ. Το Project Scorpio θα μπορεί να το κάνει αυτό με 3 GB συνολικά, στοιχείο που αποτελεί ενδιαφέρουσα εξέλιξη.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons