Το Xbox One ξεπερνά σε πωλήσεις το PS4

by Nikos Kaimakamis • On 12-12-2014 • AT 1:55 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

xbox one

Μπορεί το PS4 να αποτελούσε μέχρι τώρα τον αδιαφιλονίκητο ηγέτη της κατηγορίας των κονσολών, αλλά το Xbox One κατάφερε να κάνει την αλλαγή. 

Κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου 2014, το Xbox One κατάφερε να ξεπεράσει σε πωλήσεις το PS4 στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και στο Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ σύμφωνα με τη Microsoft οι κάτοχοι της κονσόλας έπαιξαν συνολικά 357 εκατομμύρια ώρες σε παγκόσμιο επίπεδο. Αυτό από μόνο του είναι ένα ρεκόρ χρήσης που έφερε πολλά χαμόγελα στο στρατόπεδο της Microsoft.

Σύμφωνα με την NPD Research, πάντως και οι δύο κονσόλες σημειώνουν αξιόλογη εμπορική πορεία, αφού οι πωλήσεις τόσο του Xbox One όσο και του PS4 έχουν σημειώσει κατά 80% περισσότερες πωλήσεις σε σχέση με εκείνες που είχαν σημειώσει το PS3 και το Xbox 360 μετά από 13 μήνες κυκλοφορίας.

Το Xbox One σημείωσε συνολικά 1.2 εκατομμύρια πωλήσεις κατά τη διάρκεια του Νοεμβρίου, ενώ η Microsoft είχε ήδη ανακοινώσει ότι η κονσόλα της έχει ξεπεράσει σε συνολικές πωλήσεις τα 10 εκατομμύρια τεμάχια, στοιχείο που μόνο ως θετική οικονομική πορεία μπορεί να χαρακτηριστεί.

Σύμφωνα με το Eurogamer, πρώτο στη δεκάδα των πιο δημοφιλών παιχνιδιών στις ΗΠΑ για τον Νοέμβριο και σε όλες τις κονσόλες, μαζί με τα PC games, ήταν το Call of Duty: Advanced Warfare και στη δεύτερη θέση ήρθε το Grand Theft Auto V.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons