Το Xbox ενώνεται με το PS4 στο Playbox

by Nikos Kaimakamis • On 16-01-2015 • AT 11:46 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

playbox

Η υπολογιστική ισχύς ενός Xbox συναντά εκείνη ενός PS4 και μετατρέπεται σε ένα εντυπωσιακό υβριδικό laptop, το Playbox, που δημιούργησε ένας ανεξάρτητος modder. Υπεύθυνος για τη δημιουργία του laptop με την οθόνη 22 ιντσών από το Xbox και το PS4 είναι ο Eddie Zarick, ο οποίος και διάλεξε το όνομα Playbox. Η οθόνη, εκτός από τις 22 ίντσες της, είναι τεχνολογία LED LCD με ανάλυση Full HD.

Στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει ένας κόκκινος διακόπτης για να μπορεί κανείς να αλλάζει μεταξύ του PS4 και του Xbox One. Για την σύνδεση στο ρεύμα απαιτείται ένα και μόνο καλώδιο, παρόλο που υπάρχουν σε αυτή την υβριδική συσκευή δύο κονσόλες.

Η κάθε κονσόλα συνδέεται στο Internet μέσω Ethernet, καθώς υπάρχουν δύο θύρες, ενώ υπάρχει και έξοδος HDMI. Στα δεξιά υπάρχει το disk drive του Xbox One και στα αριστερά το drive του PS4. Η ενδεικτική τιμή αυτού του μοναδικού laptop είναι 1.100 δολάρια, αν και δεν υπάρχει ακόμα η πρόβλεψη για μαζική παραγωγή.

Προφανώς  η ιδιόρρυθμη αυτή κατασκευή είναι πειραματικού χαρακτήρα, αλλά αξίζει να τη δει κανείς, μιας και δείχνει πώς θα μπορούσαν να συνδυαστούν δύο κόσμοι gaming σε ένα κοινό πλαίσιο.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons