Το Windows Store διαθέτει 669.000 εφαρμογές

by Nikos Kaimakamis • On 28-09-2015 • AT 11:47 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

windows_10_store_icon

Οι εφαρμογές του Windows Store της Microsoft για συσκευές με λειτουργικό Windows 10 και τα smartphones και tablets με Windows Phone είναι πλέον 669.000. 

Σύμφωνα με το Phone Arena, το Windows Store έχει σημειωθεί μία αύξηση της τάξης του 67% στον αριθμό των εφαρμογών που μπορεί να βρει κανείς για τη συσκευή του σε σχέση με την κατάσταση που επικρατούσε τον Ιανουάριο του 2014.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι οι εφαρμογές του Windows Store περιλαμβάνουν πλέον εκείνες που αφορούν σε υπολογιστές με Windows 10, άρα οι διαθέσιμες εφαρμογές για τις φορητές συσκευές με το λειτουργικό της Microsoft υπολείπονται ακόμα σε σχέση με εκείνες που είναι διαθέσιμες για άλλα λειτουργικά συστήματα.

Η κατάσταση αυτή θα αλλάξει μετά την παρουσίαση του Windows 10 Mobile, οπότε και θα μπορούν οι εφαρμογές για τους υπολογιστές να τρέχουν και σε smartphones. Για συγκριτικούς λόγους, αρκεί να αναφερθεί ότι στο Apple App Store μπορεί να βρει κανείς 1.5 εκατομμύριο διαθέσιμες εφαρμογές, ενώ στο Play Store της Google υπάρχουν 1,6 εκατομμύριο εφαρμογές.

Οι πλατφόρμες της Google και της Apple είναι μακράν οι πιο δημοφιλείς, ενώ το Windows Store δεν φαίνεται ακόμα να κερδίζει μία ψηλή θέση στην ατζέντα των developers, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ότι η κατάσταση αυτή δεν θα αλλάξει στο μέλλον.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons