Το WhatsApp ετοιμάζει μία business εφαρμογή

by Nikos Kaimakamis • On 31-08-2017 • AT 10:40 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Το WhatsApp φέρεται να έχει ξεκινήσει την προετοιμασία μίας business εφαρμογής και επικυρώνει τους εταιρικούς λογαριασμούς του.

Ο σκοπός της εταιρικής εφαρμογής του WhatsApp θα είναι να διευκολύνει την επικοινωνία των απλών χρηστών με τις επιχειρήσεις. Ήδη, το WhatsApp φέρεται να έχει δοκιμάσει την εφαρμογή σε πιλοτικό επίπεδο. Σε αυτό το πλαίσιο οι επιβεβαιωμένοι εταιρικοί λογαριασμοί στο WhatsApp αποκτούν ένα σύμβολο, δίπλα στον τηλεφωνικό αριθμό που ενημερώνουν τους άλλους χρήστες ότι επικοινωνούν με μια εμπορική επιχείρηση.

Η επικοινωνία με μία επιχείρηση θα έχει το δικό της μαρκάρισμα για να καταλαβαίνει κανείς ότι είναι διαφορετική από εκείνη μεταξύ δύο απλών χρηστών. Όλοι οι χρήστες θα μπορούν, εάν το επιθυμούν να μπλοκάρουν την επικοινωνία με μία επιχείρηση. Σε πολλές χώρες του κόσμου, το WhatsApp αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες επικοινωνίας για τις επιχειρήσεις. Στην πιλοτική πλατφόρμα της business εκδοχής του WhatsApp συμμετέχει ένας μικρός αριθμός επιχειρήσεων, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν διάφορες διαδικτυακές πηγές.

Το WhatsApp, το οποίο πλέον ανήκει στο Facebook, έχει ανακοινώσει ότι έχει σε καθημερινό επίπεδο 1 δισεκατομμύριο χρήστες και αυτό δεν μπορεί παρά να ενδιαφέρει σφόδρα τις επιχειρήσεις, προκειμένου να έρθουν σε επαφή με μία μεγάλη μερίδα υποψήφιων πελατών.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons