Το virtual reality headset HOMIDO αποκλειστικά από τη Westnet

by George Polyzos • On 31-12-2015 • AT 12:13 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

HOMIDO 1

Η Westnet Distribution φέρνει σε αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά το virtual reality headset, HOMIDO, δίνοντας τη δυνατότητα στο κοινό να ζήσει την εμπειρία της εικονικής πραγματικότητας.

To HOMIDO είναι μία high end θήκη – μάσκα που μετατρέπει το smartphone με Android ή iOS σε συσκευή εικονικής πραγματικότητας, μέσω της δωρεάν εφαρμογής HOMIDO Center.

HOMIDO 2

Παράλληλα, με το HOMIDO ο χρήστης βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο της δράσης, αφού με την εφαρμογή Homido VR Player, έχει την ευκαιρία να ζήσει την εμπειρία των σφαιρικών 360˚ βίντεο, τα οποία όταν συνδυασθούν με την 3D τεχνολογία, μετατρέπουν το gaming και τις εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας σε αληθινές εμπειρίες.

Επιπλέον, το HOMIDO είναι εξοπλισμένο με έναν στερεοσκοπικό Internet browser που επιτρέπει την πλοήγηση στο διαδίκτυο με πλήρη ιδιωτικότητα, ενώ οι ειδικά σχεδιασμένοι VR φακοί του προσφέρουν εύρος θέασης 100ο.

To νέο 3D gadget HOMIDO διακρίνεται για την αυτονομία του, καθώς προσφέρει πλήρη ελευθερία κινήσεων απαλλαγμένη από κάθε είδους καλώδια, ενώ ο εργονομικός σχεδιασμός του με έμφαση στη λεπτομέρεια και την άνεση του χρήστη το έχουν αναδείξει σε ένα από τα πιο hot προϊόντα της φετινής Διεθνούς Έκθεσης καταναλωτικών Ηλεκτρονικών – CES 2016.

HOMIDO 3

To ΗΟΜΙDΟ είναι διαθέσιμο άμεσα στα καταστήματα Media Markt και Public και σύντομα σε όλα τα μεγάλα καταστήματα τεχνολογίας.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons