Το “Uncharted: Η συλλογή του Drake” έρχεται στα ελληνικά

by George Polyzos • On 14-06-2015 • AT 9:26 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

Uncharted Collection_3D Packshot_GRE

Η Sony Computer Entertainment Europe (SCEE), ανακοίνωσε την κυκλοφορία της τριλογίας “Uncharted: Η συλλογή του Drake”, για το PlayStation 4 (PS4) που θα κυκλοφορήσει στην Ελλάδα στις 7 Οκτωβρίου 2015.

Η συλλογή περιλαμβάνει σε Remastered έκδοση, για PlayStation 4, τα τρία πρώτα UNCHARTED που κυκλοφόρησαν για το PlayStation 3. Τα “Uncharted: Η μοίρα του Drake”, “Uncharted: Ανάμεσα σε κλέφτες” και “Uncharted: Η εξαπάτηση του Drake”, θα κυκλοφορήσουν στην ελληνική αγορά, για πρώτη φορά με ελληνικούς υπότιτλους και πλήρως εξελληνισμένο μενού.

UC Logo_GRE Kopie

Η έκδοση για το PS4 θα περιλαμβάνει νέα Trophies, ειδικά σχεδιασμένα για το ντεμπούτο του “Uncharted” στο PS4, δυνατότητα να παγώσετε το gameplay και να πάρετε τον έλεγχο της κάμερας, ώστε να απαθανατίσετε αξιομνημόνευτες στιγμές από την τριλογία και να τις μοιραστείτε με τους φίλους σας μέσω του PS4. Χρησιμοποιείστε τα φίλτρα, τις ρυθμίσεις της κάμερας, και άλλες επιλογές για να προσαρμόσετε τη λήψη σας. Γνωρίστε τους αξέχαστους χαρακτήρες, καθώς ο Nathan Drake βάζει τη ζωή και τις φιλίες του στην άκρη για μια μάχη ενάντια σε αδίστακτους εχθρούς, για να ανακαλύψει έναν απίστευτο θησαυρό.

[Δ.Τ. Sony]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons