Το Twitter γίνεται δέκα ετών

by Nikos Kaimakamis • On 22-03-2016 • AT 10:17 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

twitter-logo-screens

Τα 10 του χρόνια κλείνει το Twitter, καθώς είχε κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο Διαδίκτυο στις 21 Μαρτίου 2006. 

Το Twitter αποτελεί μία έμπνευση των Jack Dorsey, Evan Williams, Noah Glass, and Biz Stone και έκτοτε έχει γίνει μέρος της καθημερινότητας όλων των χρηστών του Internet. Από το 2006 έχουν περάσει πολλά χρόνια με τους χρονικούς όρους που ισχύουν για τον ψηφιακό κόσμο και έχει στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Μετά από 10 χρόνια παρουσίας, αριθμεί πλέον 332 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες.

Το Twitter παραμένει μία βασική πηγή ενημέρωσης, πέρα από ένα ακόμα κοινωνικό δίκτυο, με πολλές από τις ειδήσεις που απασχολούν την επικαιρότητα να προέρχονται από αυτό, ενώ παραμένει ένα μοναδικό εργαλείο επικοινωνίας, ενημέρωσης σε πραγματικό χρόνο ακόμα και για ομάδες που δεν έχουν εύκολη πρόσβαση στην ενημέρωση.

Τον τελευταίο καιρό είχε κυκλοφορήσει έντονα η φήμη ότι το όριο των 140 χαρακτήρων θα σταματήσει να ισχύει, αλλά σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες δηλώσεις των δημιουργών του Twitter, φαίνεται πως κάτι τέτοιο δεν θα γίνει πράξη. To ίδιο το δίκτυο γιόρτασε την πρώτη δεκαετία της διαδικτυακής του παρουσίας με ένα μικρό βίντεο που αφιέρωσε σε μερικές από τις σημαντικότερες στιγμές της ιστορίας του, χωρίς να παραλείπει να ευχαριστήσει όσους το έχουν προτιμήσει μέχρι σήμερα.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons