Το Twitter επεκτείνεται στην ελληνική αγορά

by George Polyzos • On 30-03-2015 • AT 12:14 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

twitter-iphone

Το Twitter ανακοίνωσε την αύξηση των χωρών όπου εκπροσωπείται εμπορικά και σε επίπεδο marketing από την εταιρεία Httpool, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και η Ελλάδα.

Η πλατφόρμα έχει περισσότερους από 288 εκατομμύρια χρήστες και χρησιμοποιείται ευρέως από τα brands σε όλο τον κόσμο, τόσο για να συνδεθούν με τους ήδη υπάρχοντες χρήστες τους, όσο και για να επικοινωνήσουν με νέα κοινά.

Ο Niall Horgan, Partner Manager EMEA του Twitterδήλωσε: «Με περισσότερα από 500 εκατομμύρια Tweets να στέλνονται καθημερινά, το Twitter είναι ο απόλυτος χώρος για να συνομιλήσεις με τους φίλους σου, αλλά ακόμα και με άτομα σε όλο τον κόσμο που πιθανά δεν γνωρίζεις, αλλά ωστόσο έχεις κοινά ενδιαφέροντα».

«Το Twitter είναι το social media με το οποίο οι άνθρωποι ανακαλύπτουν τι συμβαίνει σε όλο τον κόσμο,  πράγμα που το κάνει ένα εξαιρετικό μέσο για να επικοινωνήσουν τα brand με το κοινό τους», συμπλήρωσε ο Niall Horgan.

«Πολλές εταιρείες στην Ελλάδα χρησιμοποιούν το Twitter ως μέσο για να «ακούνε» τους πελάτες τους και έχουν τοποθετηθεί ήδη οργανικά σε αυτό, το οποίο μας κάνει ακόμη πιο ενθουσιασμένους, καθώς τώρα θα τους δώσουμε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν διαφημιστικά το Twitter, έτσι ώστε να ενισχύσουν το μήνυμά τους και όλη τη μέχρι τώρα προσπάθειά τους».

Σύμφωνα με έρευνα της Nielsen, που πραγματοποιήθηκε στη Βρετανία και σε 1.400 χρήστες του Twitter, τρεις στους πέντε ανθρώπους στο Twitter ακολουθούν τουλάχιστον ένα brand. Το 80% των ανθρώπων στο Twitter είναι ενεργοί και μέσω του κινητού τους, δίνοντας με αυτό τον τρόπο την τέλεια ευκαιρία στους διαφημιζόμενους να στοχεύσουν το κοινό τους on the go και σε στιγμή που το περιεχόμενο τους πραγματικά θα σχετίζεται με το κοινό τους.

Η Httpool είναι ένα διεθνές cross channel advertising network καθώς και ένας στρατηγικός συνεργάτης για media agencies που αναζητούν ολοκληρωμένες λύσεις ψηφιακής διαφήμισης. Στην πραγματικότητα, η Httpool προσφέρει το ευρύτερο φάσμα σε ad network products, αλλά και λύσεων για ανάγκες display, video, engagement, social και performance channels, τόσο σε  κινητά, όσο και σε συσκευές desktop.

Η Httpool χρησιμοποιεί τις πιο προηγμένες τεχνολογίες, διαθέτει εκτεταμένη διεθνή εμπειρία και αντιπροσωπεύει το Twitter, το BBC, την AOL, το Spotify και πολλούς ακόμη διεθνείς αλλά και τοπικούς publishers,  μέσα από τα 16 γραφεία της στην Ευρώπη αλλά και την Ασία.

[Δ.Τ. Twitter]

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons