Το Twitter εισάγει το πλήκτρο Buy

by Nikos Kaimakamis • On 08-09-2014 • AT 4:41 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

BuyNow_FINAL_IMAGE

Το πρώτο βήμα για την εμπορευματοποίηση του Twitter είναι πλέον γεγονός και αυτό γίνεται με τη μορφή του Buy Button, ενός πλήκτρου για άμεση αγορά μέσα από τις διαφημίσεις που προβάλλονται στο δίκτυο. 

Στην αρχή -και σύμφωνα με τα όσα λέει το ίδιο το Twitter στο επίσημο Blog του- η υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη και ορατή μόνο σε ένα μικρό ποσοστό των Αμερικανών χρηστών του. Αργότερα θα επεκταθεί. Μέσα από τη λειτουργία αυτή, θα είναι εφικτό να κάνει κάποιος μια άμεση αγορά απευθείας από ένα tweet. Στην αρχή η δυνατότητα αυτή θα είναι διαθέσιμη μόνο στους mobile χρήστες.

Πατώντας το σχετικό Buy button, ο χρήστης θα έχει τη δυνατότητα να οδηγείται σε μία σελίδα αγοράς ενός προϊόντος ή μίας υπηρεσίας, όπου θα πρέπει να δώσει στοιχεία αποστολής και κάποιες πληροφορίες χρέωσης. Το Twitter τονίζει ότι όλες οι πληροφορίες αυτές θα είναι κρυπτογραφημένες, επομένως δεν θα κινδυνεύουν τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη.

Μάλιστα, μετά την πρώτη χρήση της υπηρεσίας τα δεδομένα αυτά θα αποθηκεύονται και έτσι ο χρήστης δεν θα έχει ανάγκη να τα πληκτρολογεί κάθε φορά που θα κάνει μία αγορά. Σύμφωνα, με το blog post του Twitter, πάντως, ο κάθε χρήστης θα μπορεί να αφαιρεί τα στοιχεία αυτά από τους servers όποτε το επιθυμεί.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons