Το Twitter βελτιώνει τον τρόπο ενημέρωσης

by Nikos Kaimakamis • On 19-06-2015 • AT 4:01 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

twitter people

Το Project Lightning του Twitter θα αναλάβει να τονίζει τα πιο σημαντικά στοιχεία, tweets, εικόνες και μηνύματα που αφορούν σε ένα event. 

Αυτό σημαίνει, σύμφωνα με το Engadget, ότι το Twitter θα χρειαστεί να προσλάβει προσωπικό για το ξεκαθάρισμα των πληροφοριών και την αξιολόγηση του ποιο είναι σημαντικό ή όχι, ακολουθώντας τη λογική του Apple News. Η ομαδοποίηση για ένα event θα αφορούν τόσο στα tweets για αυτό όσο και στις φωτογραφίες ή τα βίντεο που το αφορούν. Στην περίπτωση των videos δε, θα υπάρχει και η αυτόματη αναπαραγωγή.

Σύμφωνα με το ITWorld, θα υπάρχει ένα ειδικό πλήκτρο στην mobile εφαρμογή του Twitter που θα οδηγεί τους χρήστες του σε μία λίστα με όλα τα events που λαμβάνουν χώρα εκείνη τη στιγμή και έχουν αναφορές στο Twitter. O χρήστης θα επιλέγει εκείνο που τον ενδιαφέρει και έπειτα θα μπορεί να δει τα πιο σημαντικά tweets -και όχι μόνο- για εκείνο. Το εξειδικευμένο προσωπικό του Twitter θα ταξινομεί το περιεχόμενο, το οποίο θα μπορούν να δουν οι χρήστες του σε full screen.

To περιεχόμενο του Project Lightning θα μπορεί να ενσωματωθεί και σε άλλα sites, επομένως και όσοι δεν είναι εγγεγραμμένοι χρήστες του Twitter θα έχουν πρόσβαση σε αυτό.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons