Το TomTom Golfer για τους φίλους του Golf

by Nikos Kaimakamis • On 30-09-2014 • AT 4:17 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

tomtom golfer

Το νέο smartwatch της TomTom, το Golfer, όπως δηλώνει και το όνομά του, χαρίζει τις τεχνολογικές του αρετές σε όσους ασχολούνται με το golf. 

Συγκεκριμένα, έχει στη μνήμη του δεδομένα από περισσότερα από 34.000 διαφορετικά γήπεδα golf, ενώ διαθέτει και πομποδέκτη GPS για να εντοπίζει τη  γεωγραφική θέση του παίκτη. Το smartwatch αυτό έχει οθόνη με διαστάσεις 22×25 χιλιοστών και ανάλυσης 144×168 pixels, ενώ το πάχος του δεν ξεπερνά τα 11,5 χιλιοστά.

Το συνολικό του βάρος είναι 53 γραμμάρια. Μπορεί να υπολογίσει τις θερμίδες που καταναλώνει ο παίκτης, καθώς και τη συνολική διάρκεια του παιχνιδιού. Είναι αδιάβροχο στα 50 μέτρα, επομένως δεν αντιμετωπίζει προβλήματα ακόμα και αν χαλάσει ο καιρός.

Με το TomTom Golfer, γίνεται υπολογισμός της απόστασης μέχρι το στόχο, ενώ προβάλλονται και όλα τα εμπόδια που υπάρχουν μέχρι εκεί. Γίνεται απεικόνιση των εμποδίων σε ειδικό γράφημα στην οθόνη του, ενώ παρουσιάζονται και οι εναπομείνασες αποστάσεις μέχρι τα lay-up σημεία του γηπέδου.

Ένα άλλο στοιχείο που θα βοηθήσει τους παίκτες του golf είναι ότι μπορούν με το smartwatch αυτό να κρατούν το σκορ, την απόσταση και το χρόνο που διήρκεσε ο κάθε γύρος του παιχνιδιού. Το TomTom Golfer είναι ήδη διαθέσιμο για προπαραγγελία στο www.tomtom.com σε τιμή που ξεπερνά τα 200 ευρώ.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons