Το Titanfall 2 έρχεται σε Xbox One, PC και PS4

by Nikos Kaimakamis • On 13-03-2015 • AT 11:51 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

titanfall2

Το sequel του Titanfall δεν θα είναι αποκλειστική κυκλοφορία σε Xbox και PC, αλλά θα μπορούν να το παίξουν και οι κάτοχοι Playstation 4.

Η Microsoft ανακοίνωσε ότι το Titanfall θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις gaming πλατφόρμες, στοιχείο που δεν μπορεί παρά να χαροποιεί τους κατόχους κονσόλας της Sony, ενώ δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό κάποιο όνομα που θα συνοδεύει τον τίτλο του Titanfall 2.

Από τα όσα αποκάλυψε η Respawn Entertainment που έχει την ευθύνη της ανάπτυξης του παιχνιδιού σε συνεργασία με τη Microsoft, είναι πιθανό να μην υπάρχει έκδοση του Titanfall 2 για το Xbox 360.

Με την αφορμή του εορτασμού των γενεθλίων του Titanfall, δίνονται δωρεάν στο κοινό τρία DLC του παιχνιδιού με επιπρόσθετο περιεχόμενο. Το first person shooter/ mech simulator έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των gamers σε όλο τον κόσμο, στοιχείο που έχει συντελέσει στην θετική εμπορική πορεία που έχει σημειώσει μέχρι σήμερα το πρώτο μέρος του τίτλου.

Τα γιγάντια ρομπότ, σε συνδυασμό με ένα γρήγορο gameplay χωρίς προβλήματα και ικανά να βάλουν στο παιχνίδι ακόμα και τον αδαή παίκτη έχουν κάνει το Titanfall έναν πολυπόθητο τίτλο για πολλούς. Το sequel του παιχνιδιού εκτιμάται ότι θα προχωρά την ιστορία του πρώτου Titanfall και θα διατηρεί όλα τα θετικά στοιχεία του gameplay.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons