Το τέλος του Playstation Mobile για Android

by Nikos Kaimakamis • On 07-08-2014 • AT 3:51 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

sony-playstation-buttons

H Sony επιβεβαίωσε ότι θα σταματήσει την υποστήριξη της υπηρεσίας Playstation Mobile για το λειτουργικό σύστημα Android, το οποίο δεν θα υποστηρίζει πλέον νεότερες συσκευές και εκδοχές του λειτουργικού της Google. 

To Playstation Mobile για Android ήταν μία υπηρεσία που υποστήριζε την εγκατάσταση παιχνιδιών από ανεξάρτητους developers για το Playstation Vita και Android smartphones. H υπηρεσία θα συνεχίσει να λειτουργεί σε συσκευές με Android 4.4.2 και κατώτερο, αλλά όχι σε όσες έχουν Android 4.4.3 και ανώτερο.

H Sony σπεύδει να ξεκαθαρίσει ότι δεν εγγυάται ότι τα παιχνίδια θα τρέχουν σωστά μέσω της υπηρεσίας, ενώ με τον ερχομό του Android L και μετά οι χρήστες δεν θα έχουν καθόλου πρόσβαση στην υπηρεσία.

Η Sony ενθαρρύνει τους ανεξάρτητους developers να δημιουργήσουν παιχνίδια απευθείας για το PS Vita, ενώ οι αναλυτές κρίνουν ότι η κίνηση αυτή συνδέεται με την προετοιμασία της Sony για το παγκόσμιο λανσάρισμα της υπηρεσίας Playstation Now.

Το Playstation Now θα είναι μία cloud υπηρεσία gaming, η οποία είχε παρουσιαστεί από την ιαπωνική εταιρεία στο Consumer Electronics Show 2014 στο Las Vegas και αναμένεται να κάνει την επίσημη έναρξή της λίαν συντόμως.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons