Το teardown του Pixel 3 XL αποκαλύπτει μία οθόνη Samsung

by Nikos Kaimakamis • On 29-10-2018 • AT 11:01 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

H μοντέρνα πραγματικότητα στον χώρο των smartphones επιτάσσει τη σύναψη συνεργασιών και αυτό είναι κάτι που επιβεβαιώνει το Pixel 3. 

To Google Pixel 3 XL φέρει οθόνη που κατασκευάζει η Samsung, όπως αποδεικνύει το teardown της συσκευής. Στο προηγούμενο μοντέλο η οθόνη ήταν κατασκευής LG, αλλά δεν φαίνεται παράξενο να έχει αποφασίσει η Google να συνεργαστεί με άλλον προμηθευτή για το νέο της μοντέλο.

Όπως σημειώνει το iFixit και άλλες πηγές, η προηγούμενη οθόνη του Pixel XL 2 δεν ικανοποίησε τους κατόχους του μοντέλου, καθώς παρουσίασε προβλήματα σε διάφορες περιπτώσεις, στοιχείο που απασχόλησε την Google και την οδήγησε στην επιλογή της Samsung για το νέο panel.

Αναφορικά με το βαθμό στον οποίο είναι εύκολο να επισκευαστεί το Google Pixel 3 XL, το iFixit του δίνει ένα σκορ 4 στα 10, καθώς δεν είναι και το πιο εύκολο μοντέλο στην επισκευή. Ένα στοιχείο που καθιστά τη συσκευή δύσκολη στην επισκευή είναι η αδιάβροχη προστασία στο εσωτερικό του.

Η βασική αιτία για τον χαμηλό βαθμό στο teardown του iFixit είναι το γεγονός ότι προκειμένου να μπορεί κανείς να φτάσει στο σημείο που θέλει να επισκευάσει θα πρέπει να ανοίξει διάφορα εσωτερικά μέρη του τηλεφώνου, συχνά με κίνδυνο να προκαλέσει μεγαλύτερη ζημιά από εκείνη που θέλει να διορθώσει.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons