Το Stikey, το πρώτο ελληνικό προϊόν από το Kickstarter, έρχεται στα Public

by George Polyzos • On 24-07-2017 • AT 1:08 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

Το Stikey, η αξιόπιστη και στιλάτη λύση στήριξης για smartphones, θα είναι διαθέσιμο από την ερχόμενη εβδομάδα στην αλυσίδα καταστημάτων Public.

Το Stikey, όπως θα θυμούνται οι αναγνώστες του Pestaola, είναι το πρώτο project από την Ελλάδα, στην κατηγορία του product design, που χρηματοδοτήθηκε επιτυχώς στη μεγαλύτερη πλατφόρμα crowdfunding παγκοσμίως, την kickstarter, συγκεντρώνοντας το 120% του στόχου των £12.000 σε 30 ημέρες.

Το Stikey έχει σχεδιαστεί στη Ελλάδα, από την ελληνική εταιρεία dcubed design, ενώ για την κατασκευή και συναρμολόγησή του συνεργάζονται άλλες οκτώ ελληνικές εταιρείες, στην περιοχή της Αττικής. Προσφέρει μια ολοκληρωμένη λύση στήριξης για οποιοδήποτε μοντέλο και μέγεθος smartphone, το οποίο παρέχει στήριξη είτε σε on the go συνθήκες με το Stikey Stand είτε σε σταθερά σημεία όπως στο αυτοκίνητο, στο γραφείο, στην κουζίνα, κλπ., με το Stikey Mount.

Παράλληλα, το Stikey Stand μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μπρελόκ για τα κλειδιά, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για την τακτοποίηση των καλωδίων όπως τα ακουστικά ή ο φορτιστής. Έτσι, αντί να έχεις 2 ή 3 διαφορετικά αξεσουάρ, με το Stikey έχεις όλες τις λύσεις σε ένα προϊόν.

Ο Commercial Manager για Accessories & Gadgets των Public, κ. Γιάννης Παρασχόπουλος, αναφερόμενος σε αυτή τη νέα συνεργασία, δήλωσε: «Είναι αλήθεια ότι εμείς στα Public έχουμε μία αδυναμία στην τεχνολογία, γι’ αυτό και αναζητούμε συνεχώς πρωτοποριακές και διαφορετικές λύσεις που θα προσφέρουν στους καταναλωτές μας μία μοναδική και πρωτότυπη εμπειρία. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γι’ αυτή τη συνεργασία, όχι μόνον γιατί μέσα από τα καταστήματα Public θα διαθέτουμε ένα τόσο ποιοτικό και μοναδικού design προϊόν αλλά και γιατί στηρίζουμε με αυτόν τον τρόπο μία ελληνική προσπάθεια, αποδεικνύοντας για μία ακόμη φορά ότι είμαστε δίπλα στις ελληνικές πρωτοβουλίες και πιστεύουμε στην ελληνική επιχειρηματικότητα».

Από την πλευρά τους ο κ. Ηλίας Καλογερόπουλος και ο κ. Μελέτης Μιχελακάκης, πρωταγωνιστές της εταιρείας dcubed design δήλωσαν χαρακτηριστικά: «Αποφασίσαμε να επιστέψουμε από την Αγγλία και να ξεκινήσουμε στην Ελλάδα το γραφείο dcubed design studio, ένα product design studio με στόχο τη δημιουργία ενός ελληνικού brand αξεσουάρ προϊόντων τεχνολογίας. Βασικές αρχές μας είναι η καινοτομία, η σχεδιαστική αξία, η υψηλή ποιότητα και η αξιοποίηση μονάδων παραγωγής που βρίσκονται στη χώρα μας. Το Stikey είναι το πρώτο προϊόν που προχωράει σε μαζική παραγωγή και διάθεση. Ευχαριστούμε τα Public που πίστεψαν στο όραμά μας και μας στηρίζουν με αυτή τη συνεργασία, η οποία θα μας βοηθήσει να συνεχίσουμε την προσπάθεια αυτή και να υλοποιήσουμε και τις επόμενες ιδέες μας».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Stikey έχει ήδη παρουσία σε μεγάλες αγορές του εξωτερικού, όπως οι Ηνωμένες Πολιτείες και η Σιγκαπούρη, αλλά και ευρωπαϊκές, ενώ καταβάλλεται προσπάθεια περαιτέρω επέκτασης σε νέες αγορές. Σε προηγούμενη επικοινωνία με τους δημιουργούς του Stikey είχε γίνει σαφές ότι η πορεία δεν ήταν χωρίς εμπόδια. «Αντιμετωπίσαμε σοβαρά προβλήματα με κάποιους από τους συνεργάτες μας στην διαδικασία της παραγωγής, με τους οποίους έχουμε διακόψει την συνεργασία, χάνοντας πολύτιμο χρόνο», μας ανέφερε ο κ. Μελέτης Μιχελακάκης.

Για να συμπληρώσει: «Η επιλογή μας να συνεργαστούμε μόνο με Ελληνικές εταιρίες μας έφερε συχνά στο σημείο να αναρωτηθούμε εάν είναι εφικτό να κατασκευαστεί ένα αξεσουάρ για smartphones με υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα, ικανό να πουληθεί παγκοσμίως. Η επιμονή μας όμως εν τέλει, μας έδωσε το αποτέλεσμα που απαιτούσαμε και επίσης μια σειρά συνεργατών στην Ελλάδα ικανών να ανταποκριθούν και σε μελλοντικά μας projects».

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons