Το Spotify λανσάρει το πακέτο Spotify Family

by George Polyzos • On 21-10-2014 • AT 11:11 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

spotify-iPad_2

Το Spotify, λανσάρει το πακέτο Spotify Family για όλη την οικογένεια, μέσω του οποίου ο χρήστης μπορεί να προσκαλέσει έως και τέσσερα μέλη της οικογένειάς του και να μοιραστεί έναν ενιαίο λογαριασμό χρέωσης.

Παράλληλα, θα διατηρείται το ιστορικό, τα προτεινόμενα κομμάτια και οι playlistsεντελώς χωριστά. «Αυτό ήταν ένα από τα πιο δημοφιλή χαρακτηριστικά που ζητούσαν οι χρήστες μας εδώ και καιρό» λέει ο Ken Parks, Chief Content Officer του Spotify. «Με τη σημερινή ανακοίνωση, κάνουμε πιο εύκολη από ποτέ την απόλαυση της εμπειρίας του Spotify Premium από όλη την οικογένεια, στα κινητά τους τηλέφωνα, στο σπίτι και στο δρόμο».

Με το Spotify Family, μπορείς να προσθέσεις στο λογαριασμό σου έως και τέσσερα μέλη της οικογένειάς σου και κάθε επιπλέον χρήστης αποκτά 50% έκπτωση στο Spotify Premium. Αυτό σημαίνει ότι μια πενταμελής οικογένεια πληρώνει 20,99 ευρώ το μήνα, ενώ αντίστοιχα οι τιμές για λιγότερα μέλη διαμορφώνονται ως εξής: 10,49 ευρώ για 2 μέλη, 13,99 ευρώ για 3 μέλη, 17,49 ευρώ για 4 μέλη.

Το Spotify Family, θα γίνει διαθέσιμο παγκοσμίως, σταδιακά τις ερχόμενες εβδομάδες.

 

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons