Το Spotify φτάνει τα 40 εκατομμύρια συνδρομητές

by Nikos Kaimakamis • On 15-09-2016 • AT 12:39 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Spotify Family Plan

Οι συνδρομητές που επιλέγουν την επί πληρωμή εκδοχή του Spotify σημειώνουν αύξηση της τάξης του 33% μέσα σε έξι μήνες. 

Ο αριθμός των 40 εκατομμυρίων επί πληρωμή συνδρομητών δεν μπορεί παρά να φέρνει χαμόγελο στα χείλη των εργαζόμενων στην μουσική υπηρεσία του Spotify, η οποία τον Μάρτιο είχε ανακοινώσει ότι είχε καταφέρει να φτάσει τους 30 εκατομμύρια συνδρομητές premium.

Για λόγους σύγκρισης, αξίζει να σημειωθεί ότι ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής του Spotify, το Apple Music, έχει αυτή τη στιγμή 17 εκατομμύρια συνδρομητές. Μέσα στους τελευταίους πέντε μήνες το Apple Music είδε τους συνδρομητές του να αυξάνονται κατά 4 εκατομμύρια, ενώ το Spotify αύξησε τους επί πληρωμή χρήστες του για το ίδιο χρονικό διάστημα κατά 10 εκατομμύρια.

Τον Ιούνιο, το Spotify, δήλωνε ότι έχει συνολικά 100 εκατομμύρια συνδρομητές, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων των χρηστών που επιλέγουν τη δωρεάν εκδοχή της υπηρεσίας. Δεν είναι γνωστό εάν έχει αλλάξει αυτό το νούμερο, καθώς θα ήταν ενδιαφέρον να μάθει κανείς το ποσοστό των δωρεάν χρηστών που επιλέγουν να μπουν στο premium πακέτο, αποκτώντας έτσι τη δυνατότητα να ακούν μουσική χωρίς διαφημίσεις και με καλύτερη ποιότητα ήχου.

Το Spotify βρίσκεται στον Κυβερνοχώρο από το 2008, ξεκινώντας αρχικά από την Ευρώπη, ενώ από το 2011 και έπειτα είναι διαθέσιμο και στις ΗΠΑ.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons