Το Spotify έχει 15 εκατομμύρια συνδρομητές

by Nikos Kaimakamis • On 13-01-2015 • AT 11:23 am • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

spotify-iPad_2

Σε ανοδική τροχιά είναι τα νούμερα του Spotify καθώς σημειώνεται αύξηση στον αριθμό των συνδρομητών της υπηρεσίας τόσο στην επί πληρωμή όσο και στη δωρεάν έκδοση. 

Αναλυτικότερα, οι συνδρομητές που πληρώνουν το μηνιαίο πάγιο προκειμένου να απολαμβάνουν τα οφέλη της υπηρεσίας Spotify Premium έχουν φτάσει σε αριθμό τα 15 εκατομμύρια. Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε η υπηρεσία streaming μουσικής, μέχρι το τέλος του 2014 είχε φτάσει στα 60 εκατομμύρια χρήστες συνολικά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον περασμένο Μάιο, οι συνδρομητές της υπηρεσίας Spotify Premium ήταν 10 εκατομμύρια, με 2,5 εκατομμύρια να προστίθενται σε αυτό το νούμερο τον Νοέμβριο του 2014. H ανοδική πορεία εκτιμάται ότι θα συνεχιστεί και εντός του 2015, καθώς οι ιθύνοντες του Spotify εμφανίζονται αισιόδοξοι για το άμεσο μέλλον της υπηρεσίας.

Σε γενικές γραμμές, η υπηρεσίες streaming μουσικής, καθώς και η άνοδος που σημειώνουν σε παγκόσμιο επίπεδο οι πωλήσεις δίσκων βινυλίου δείχνουν ότι η μουσική βιομηχανία έχει τη δύναμη της ανάκαμψης, σε συνδυασμό με την σταδιακή καταπολέμηση της πειρατείας μέσω του Διαδικτύου.

Το Spotify έχει τη βάση του στην Στοκχόλμη και προσφέρει τόσο τη δυνατότητα της δωρεάν ακρόασης μουσικής με διαφημίσεις, όσο και την δυνατότητα να ακούσει κανείς μουσική από όλες τις συσκευές του με σύνδεση στο Internet σε υψηλότερη ποιότητα και χωρίς διαφημίσεις στην επί πληρωμή έκδοσή του.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons