Το Spotify διπλασιάζει τους συνδρομητές του

by Nikos Kaimakamis • On 11-06-2015 • AT 12:00 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

spotify

Το Spotify έχει ανοδική πορεία, με τους επί πληρωμή συνδρομητές του να φτάνουν πλέον τα 20 εκατομμύρια, μία σημαντική αύξηση σε έναν χρόνο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πρώτα 5 χρόνια το Spotify κατάφερε να συγκεντρώσει 10 εκατομμύρια επί πληρωμή συνδρομητές, με άλλα 10 εκατομμύρια να επιλέγουν την premium σύνδεση μέσα στο τελευταίο έτος. Ένα άλλο εντυπωσιακό στοιχείο της λειτουργίας του Spotify είναι το γεγονός ότι σύμφωνα με τα στατιστικά που έδωσε στην δημοσιότητα, έχει πληρώσει το ποσό των 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων στους κατόχους δικαιωμάτων και τους δημιουργούς των τραγουδιών που κάνει streaming.

Συνολικά, οι χρήστες του Spotify έχουν φτάσει τα 75 εκατομμύρια, με τα νούμερα των συνδρομητών να έχουν αυξηθεί σημαντικά σε όλες τις κατηγορίες από τον Ιανουάριο και μετά. Σύμφωνα με το Venture Beat, σημαντικό είναι να παρατηρήσει κανείς ότι η αναλογία των επί πληρωμή συνδρομητών του Spotify σε σχέση με εκείνους που επιλέγουν την δωρεάν εκδοχή μεγαλώνει προς όφελος του Spotify Premium.

Οι ανακοινώσεις της επιτυχημένης εμπορικής πορείας του Spotify έρχονται σε μία στιγμή που ο ανταγωνισμός στο πεδίο του μουσικού streaming στο Διαδίκτυο αυξάνεται, ειδικά μετά το πρόσφατο λανσάρισμα του Apple Music, αλλά και της κινητικότητας που παρατηρείται και σε άλλες παρόμοιες υπηρεσίες τέτοιου είδους.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons