Το Spotify αποκτά στοιχεία Touch Preview

by Nikos Kaimakamis • On 22-01-2015 • AT 3:01 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Internet

Spotify_touch_preview

Την αφή εκμεταλλεύεται το Spotify με τη νέα εφαρμογή του που ξεκινά να είναι διαθέσιμη από το iOS και αργότερα θα ακολουθήσουν και όλες οι άλλες πλατφόρμες. 

Το Interface της mobile εφαρμογής αλλάζει και ενισχύεται η ανακάλυψη νέας μουσικής για τον χρήστη του Spotify μέσα από το Touch Preview. Με ένα πάτημα πάνω σε ένα τραγούδι γίνεται η αναπαραγωγή της προεπισκόπησης ενός τραγουδιού, διάρκειας 30 δευτερολέπτων, ενώ με ένα swipe προς τα αριστερά γίνεται η αποθήκευση ενός τραγουδιού σε μία λίστα και με ένα swipe προς τα δεξιά γίνεται η αποθήκευση ενός τραγουδιού στην τρέχουσα λίστα αναπαραγωγής.

Αυτή είναι η πρώτη φορά που το Spotify προσφέρει μία λύση προεπισκόπησης των 30 εκατομμυρίων τραγουδιών που περιέχει και εκτιμάται ότι θα έχει πολύ θετική ανταπόκριση στους χρήστες. Η προεπισκόπηση τραγουδιών είναι διαθέσιμη σε όλα τα μενού του Spotify, αλλά και στα άλμπουμ ενός καλλιτέχνη πάνω στα οποία μπορεί να σταθεί για λίγο ένας χρήστης και να πάρει μια ιδέα για την μουσική ενός καλλιτέχνη.

Μάλιστα το Touch Preview μπορεί να συνεργαστεί με την αναπαραγωγή της μουσικής που ήδη ακούτε, καθώς επιστρέφει μόλις τελειώσει η προεπισκόπηση της μουσικής που σας ενδιαφέρει. Το Spotify παρουσίασε μία πολύ χρήσιμη εφαρμογή, η οποία είναι πολύ απλή στη χρήση.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons