Το Sony Playstation VR φτάνει τις ένα εκατομμύριο πωλήσεις

by Nikos Kaimakamis • On 06-06-2017 • AT 1:30 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Gaming

Πολύ θετικά είναι τα μηνύματα που παίρνει από την αγορά η Sony αναφορικά με τη διάθεση του Playstation VR. 

To Sony Playstation VR ξεκίνησε την εμπορική του πορεία εντός του 2016 και από τότε έχει καταφέρει να πουλήσει 1 εκατομμύριο κομμάτια σε παγκόσμιο επίπεδο. Την πρώτη θέση στα κράνη εικονικής πραγματικότητας καταλαμβάνει η Samsung με το Gear VR, το οποίο έχει σημειώσει πωλήσεις 5 εκατομμυρίων κομματιών, στη δεύτερη θέση κατατάσσεται το Sony Playstation VR, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται το HTC Vive με πωλήσεις 420.000 μονάδων.

Η Sony θέλει να κάνει την πλειοψηφία των κατόχων PS4, οι οποίοι φτάνουν σε πλήθος τα 60 εκατομμύρια, να αποκτήσουν ως αξεσουάρ της κονσόλας τους το PlayStation VR, επομένως, οι πωλήσεις του ενός εκατομμυρίου μονάδων δεν μπορούν σε καμία περίπτωση να θεωρηθούν ως τελικό επίτευγμα. Για τη Sony είναι απλώς, ένας καλός οιωνός. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το GSM Arena, την κρίσιμη περίοδο των Χριστουγέννων του 2016, είχε σημειωθεί περιορισμένη προσφορά PlayStation VR, στοιχείο που ανέκοψε ένα μέρος της δυναμικής των πωλήσεων του κράνους, παρόλο που η ζήτηση ήταν αυξημένη.

Στο σύνολό τους οι κάτοχοι του κράνους PlayStation VR έχουν κατεβάσει μέχρι σήμερα 5.25 εκατομμύρια τίτλους παιχνιδιών Virtual Reality, στοιχείο που μαρτυρά ότι υπάρχει ένα σεβαστό κομμάτι της αγοράς για τα VR games.

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons