Το Snapchat αγοράζει την εφαρμογή κοινωνικής δικτύωσης και χαρτών Zenly

by Nikos Kaimakamis • On 22-06-2017 • AT 3:20 pm • ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ
Mobile

To Snapchat προχώρησε στην εξαγορά της εφαρμογής social media και χαρτών Zenly έναντι ποσού άνω των 250 εκ. δολαρίων. 

Η εφαρμογή Zenly δείχνει τους φίλους και τις επαφές σας από τα social media στην πραγματική τους θέση στο χάρτη προκειμένου να τους εντοπίζετε ανά πάσα στιγμή, στοιχείο που θέλει να χρησιμοποιήσει το Snapchat που προχώρησε στην εξαγορά του Zenly, χωρίς να ανακοινώνεται το τελικό ποσό της εξαγοράς. Το Zenly έχει έδρα του τη Γαλλία και έχει καταφέρει να γίνει ιδιαίτερα δημοφιλές στην Ευρώπη, αφού εκτιμάται ότι δεν αντλεί πόρους από την μπαταρία της συσκευής που το χρησιμοποιεί.

Το Snapchat φιλοδοξεί να εμπλουτίσει την εν λόγω λειτουργία με την προσφορά της δυνατότητας αποστολής βίντεο και εικόνων σε ένα χάρτη στους χρήστες του. Ουσιαστικά, το Snapchat ενσωμάτωσε στοιχεία του Zenly στα νέα χαρακτηριστικά που παρουσίασε και επιτρέπει σε κάθε χρήστη να βλέπει βίντεο και εικόνες από συγκεκριμένες τοποθεσίες στον κόσμο. Το Snapchat ονομάζει αυτή την υπηρεσία Snap Map και προβάλλει ποικίλες πληροφορίες σε έναν χάρτη, όπου εμφανίζονται και οι φίλοι του κάθε χρήστη.

Είναι προφανές ότι όποιος δεν επιθυμεί να δώσει στοιχεία της γεωγραφικής τοποθεσίας του μπορεί να απενεργοποιήσει τη σχετική δυνατότητα με το Ghost Mode που είναι διαθέσιμο.

 

CareerNet.gr: Βρείτε τώρα τη δουλειά που σας ταιριάζει!

0 ΣΧΟΛΙΑ

Comments are closed.

Top

Show Buttons
Hide Buttons